Fortsatt målande

Nu har jag varit ute och fortsatt måla lite på "Maskinhallen". Tror det vart rätt snyggt även om det var svårt att komma åt överallt, helst längst uppe på väggen eftersom en annan inte är två meter. Nåja, som tur är finns det en pensel med långt skaft iaf vilket gör att man med den kan nå rätt bra iaf:) Ska fortsätta måla imorrn om jag orkar men det är inte säkert eftersom jag ska jobba nio timmar imorrn med start kl 12. Jag tror nog inte jag lär hinna/orka måla imorrn. Det är isf om jagh målar innan jag far in till stan och jobbet men då måste jag väl gå upp 9-10 och med tanke på hur jävla länge jag sov idag så kan man inte utgå fr att jag kommer kliva upp så tidigt:P

En jäkligt tråkig sak som jag har upptäckt idag är att jag alltid jobbar när jag har fotbolls- och/lr hockey-träning, åtminstone är det så nu i september. Det känns väldigt trist faktiskt för det kommer innebära att jag får ägna mig åt att träna själv hela tiden. Det kan iofs också vara skönt men jag hade ändå sätt fram emot att få börja träna hockey på is nu inom en snar framtid men det får tyvärr alltså vänta på sig ett tag. Fick ett tips av min pojkvän att jag kan skriva en lapp till min chef med önskemål om att få vara ledig de tider på veckan jag har hockeyträning så jag ska nog ta och göra det. Problemet är bara att jag inte vet vilka tider och dagar vi har träningar nästa månad för det finns inte upplagt på hemsidan ännu:S Hoppas de lägger in det snart så man kan planera.

Nu ska jag iaf gå ner och hjälpa mamma packa upp matvarorna för hon kom precis hem nämligen. Sedan ska jag ge mig iväg ut på en välbehövlig joggingtur.
Känner att jag har en del aggerssioner som jag måste springa av mig så det kommer nog kännas skönt sen. Vi har ju äntligen träning nu i Holmen kl 7 men jag tänker inte träna eftersom mina sakvsår från i söndags fof inte läkt helt. Jag funderar t o m på att ta på ett skavsårsplåster på mnin vänstra häl nu innan jag ska jogga. Men vi får väl se hur det bli med den saken eftersom dessa plåster ju är väldigt dyra och jag har varit ganska duktig på att förbruka de på sistone:S Nej, dags att hjälpa till. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft såhär långt! Jag hoppas innerligt att kvällen ska bli bättre, det kan ju knappast bli sämre iaf (alltid nåt).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0