Kom igen nu Messenger

Min älskling blev glad för middagen som tur var:) (annars vette tusan vad jag gjort haha, så mkt som jag gått an med den;P). Vidare så har vi vart hem och grattat hans mamma som ju fyller år idag. Vi gav henne en "Chokladblomma", jo den hette faktiskt så - tro det lr ej:P Hon verkade bli glad för den iaf, den var som lite annorlunda jämfört med andra blommor.

Sen har vi äntligen lyckats (lr ja, Jimmi har rättare sagt) lyckats fixa ljud på min dator:)
Så nu funkar mina nya högtalare och det som det ska, skönt. Nu är det bara ett problem kvar och det är MSN messenger som jag inte kan installera in:S Borde ju inte vara så svårt men tydligen är det det för min dator. Aja, vi håller på att ladda hem nå uppdateringar nu iaf så jag håller tummarna för att det äntligen ska kunna funka.

Emma ringde föresten från Luleå för en liten stund sen.
Hon har varit där nu i dagarna och kollat på sin utbildning samt träffat några ev. klasskompisar. Lät som att hon verkade trivas iaf så det är ju bra. Bara att hoppas på att hon kommer in också, är ju tydligen väldigt många som har sökt den där ekonomi-linjen. Well, den som lever får se.

Nu ska jag kolla vidare här och snart sova med. Ska ju upp halv 7 imorrn med så då har man inte så mkt att välja på:P Natti på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0