Vill inte ha distans;(

Har varit ett riktigt toppenväder idag, härligt! Nästan lite för varmt, men bara nästan. Tur man har druckit mkt vatten. Hoppas vädret blir lika fint imorrn med eftersom jag är ledig då också. Enda som är lite tråkigt är ju att man är ledig ensam:( Idag hade jag dock tur då Helena slutade tidigare från sin plantsättning. Jag for och hämtade henne redan runt 1 då hon brukar sluta 3 i vanliga fall. Det var kul för då kunde jag prata och umgås med henne. Vi spelade schack, löste korsord och for senare iväg och badade (då Stefan kommit). Vi for en bra bit bort till en jättepytteliten och söt sjö där vattnet var hela 20 grader(!) Det var med andra ord väldigt skönt att bada trots att det kändes iskallt i början (men det blir väl så när man legat och stekt sig i solen hela dagen och kroppen blivit jättevarm). Därmed har jag äntligen tagit årets första sommardopp och fler lär det säkerligen bli:)

Hände en jävlig sak idag också, en riktigt jävlig sak tyvärr:( Mammas bilnyckel gick sönder så att ena halvan sitter fast innanför tänningen (hoppas ni förstår vad jag menar). Vi (jag, Stefan, Helena och mamma) har gjort jättemånga försök till att få ut den halvan men utan resultat. Blir nog att hon måste köpa ett helt nytt lås, stackars hon:( Det är så typiskt alltså.

Har fortfarande inte hört ett smack från KY-utbildningen och jag håller på att bli galen. Nja, inte galen kanske men nyfiken som tusan är jag iaf. Vill verkligen veta NU om jag kommit in lr inte. Fan, det måste ju komma imorrn alltså annars vet jag inte vad jag gör. Vet i och för sig inte säkert hur jag ska göra heller om jag nu kommer in men jag vill ändå veta, hehe:P Känns ju så snurrigt med Jimmi och det när det inte verkar finnas nå jobb där nere för han. Pratade med han förut idag på mobilen (han är ju fortfarande uppe i Ume och jobbar) och då lät det som att han inte tyckte/trodde ett distansförhållande på ett så långt avstånd skulle bli några problem alls typ. Han menade att två år ju går fort och så vidare men vad fan! Två år, visst det är inte hela livet men visst fasen är väl det en lång tid. Visst att man kan ses nån gång ibland ändå men jag vill inte ha det så:( Vill att han ska flytta med mig så man kan ses jämt utan problem. Vill inte behöva stå där nere själv utan han och tvingas spara pengar och planera in när man ska kunna träffas o s v. Tycker det känns jätte-super-jobbigt med distansförhållande:( Jag kanske är fånig men det är så jag känner. - Suck, suck, suck och suck igen!!!

Känner mig lite nere ikväll, vet inte riktigt varför men jag antar att det handlar om den kommande hösten. Att jag inte vet hur det ska bli och sådär.
Känner mig ledsen, känns som att det är nåt som saknas. Jimmi saknar jag ju just nu men det är nåt annat med tror jag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad.
Kanske känner jag såhär för att jag inte tränat på ett tag?

Ska nog jogga med min mor imorrnkväll. Jimmi kommer föresten hem imorrnkväll med, skönt:) Ska förmodligen gå med han på hamnfesten på fredag, det ska bli kul. Jag håller tummarna för att det är nån rolig karusell där bara, då jäklar blir det åka av. Annars lär jag väl bara vilja gå runt i typ en timme och kolla lite och sen åka hem. Brukar vara så.

Vad snurrigt det här inlägget blev men det orkar jag inte bry mig om just nu. Ska poppa lite popcorn och sätta på nån riktigt bra film så jag mår lite bättre inombords. Måste försöka ta hand om mig själv. Det förtjänar jag. Godnatt på er alla ni underbara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0