Höstväder

Har varit vaken i ca en och en halv timme. Känner mig inte så jättetrött nu längre men lite halvsliten sådär. Tur det är sista jobbdagen idag och att jag är ledig imorrn på lördag plus söndag. Det känns mkt bra måste jag säga:)

Verkar vara rätt kyligt, ett sk höstväder, ute. Lätt blåsigt och mulet som bara den. Ingen sommar idag inte. Lika bra att jobba dagar som den här. Börjar jobba 11 så har ett tag kvar på mig att slappa och ta det lugnt här hos Jimmi innan.

Mår betydligt bättre nu iaf jämfört med igårkväll.
Det pipande ljudet i öronen tror jag har försvunnit också som tur är. Men gud vad jag måste försöka ligga på fritöserna idag alltså. Orkar inte med det där pipandet alltså. Måste verkligen försöka stänga av de sekunder innan det där jäkla pipandet kör igång. Hoppas jag hinner/får möjlighet att lyckas med den saken.

Inte har man hunnit tagit tag i Värmland-grejen nå mer heller. Tråkigt men sant. Men det är svårt att hinna med såna här dagar då man jobbar så många timmar. Måste försöka kolla upp det lite mer imorrn och på söndag. Är ju snart bara en vecka kvar tills jag ska ner dit på itnervju och allt, ojojojj alltså!

Måste snart försöka fixa i ordning matlåda till senare idag (blir förmodligen lite tonfisksallad och kanske nån macka) och ta på mig kläder. Sitter i morgonrocken fortfarande, så skönt. Kommer nog vara himla trött ikväll, har bara sovit 5½ timme i natt.

Nej, har inte så mkt mer att komma med för tillfället. Hoppas ni får en bra dag trots det småkyliga vädret ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0