Behöver en ny hårddisk

Blev att jag hjälpte till med stängningen på jobbet igårkväll ändå. Var rätt mkt folk på kvällen, förmodligen p g a att det är studenten snart, så därför hanns det inte förstängas nå mkt direkt. Hade inte så mkt emot att jobba över heller. Känns som att det kvittar om man kommer hem kvart i 1 lr kvart i 2 på natten.

Idag har jag däremot varit ledig, nice:) Sov dock väldigt länge eftersom jag satt vaken och såg NHL-finalmatch nr 6 igår. Det var en väldigt spännande och bra match. Pittsburgh vann tillslut med 2-1 iaf och nu väntar en sjunde och avgörande match kl 2 natten mot lördag, snacka om dramatik till tusen! Eftersom Detroit har hemmaplan då tror jag dock att de tar hem titeln i år igen men säker är jag verkligen inte. Måste se matchen iaf den saken är säker. Detta trots att jag börjar redan 8 på lördagmorgon. Det ska jag lösa på nåt vis, det måste jag bara. Är ju verkligen inte varje natt det är Stanleycupfinal-match nr 7!

Annars då? Jo det är väl rätt så bra tycker jag. Har laddat ner ett program till datorn nu som uppger att min hårddisk befinner sig på statusen: "Varning". Därmed är det väl så gott som klart att jag verkligen måste köpa en ny hårddisk. Kommer kosta några hundralappar men det kan det lätt vara värt. Jag är ju inte direkt den som aldrig sitter vid datorn så.

Har föresten äntligen fått mejl från Värmlandsutbildningen också:)
Är kallad på intervju på tisdag kl 10.45-11.15, då gäller det med andra ord! Känns jävligt skönt att äntligen ha fått den tiden klar iaf. Kommer bli som så att jag och min pojkvän kommer att bila ner till Värmland med min pojkväns firmabil på måndag. Väl där kommer vi nog spana in såväl Sunne (där min utbildning ligger) och Karlstad (där vi ev. ska bo). Ska höra oss för lite om jobb till min pojkvän också om det går. Kommer nog sova på ett vandrarhem natten till tisdag. Sen på tisdageftermiddag så kommer vi bila uppåt och hem igen. Börjar jobba kl 11 på onsdag så det är bara att ligga i så man hinner hem i någorlunda rimlig tid.

Nu ska jag fortsätta städa här. Ni får ha det så bra så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0