Grått utomhus & grått inombords

Ännu en ledig dag, härligt. Har dock inte gjort så mkt vettigt hittils idag. Har iaf försökt boka in oss (Jimmi och mig) på ett vandrarhem till på måndagkväll men det visade sig att man måste ha ett VISA-kort lr Mastercard för att kunna göra den online-bokningen som jag tänkt, typiskt. Mitt Maestro-kort funkade alltså inte. Därmed får min pojkvän fylla i det där istället eftersom han har ett VISA-kort.

Känner mig lite halvless annars. Vädret är grått och trist ute, fast det är väl å andra sidan lika bra det med tanek på att jag ändå tycks sova bort mina lediga dagar. Är så tråkigt att vara ledig ensam. Vet att jag sagt det föut men jag måste bara säga det igen. Funderar på om jag snart ska ta och fara hem till Västanå och hälsa på lite. Då slipper jag vara ensam iaf. Min pojkvän kommer inte hem föränn halv 6 ikväll ca.

Har bestämt mig för att köpa en ny hårddisk till min dator. Funderar på att ev köpa ett större och bättre minne också när jag ändå är igång. Det skadar ju inte om man säger som så. När jag dessutom nyss såg att mina skattepengar kommit in så blev jag ännu mer sugen:) Lär väl gå på max 2000 för både hårddisk och minneskort, inte så farligt ändå. Förhoppningsvis håller de ju ett tag också. Kanske kommer det totalt att kosta bara 1500 om jag har tur.

Har så mkt jag skulle vilja skriva här egentligen men det är nog bäst att jag inte skriver något. Äsch, nu skriver jag lite ändå. Känns som att jag måste det. Vet inte hur jag ska lösa vissa saker faktiskt. Börjar nästan kännas som att det inte finns någon lösning. Fast jag kommer ändå aldrig att kunna förstå dessa två saker. Ena saken kan jag nog komma över men den andra? Fan också. Vill bara att det ska funka så som jag vill. Åååh:(

Nu ska jag fortsätta surfa lös på Internet. Ha de så toppenbra allesammans! 

Kommentarer
Postat av: Carro

Det var kul att träffa dig en snabbis idag! :) Hoppas vi jobbar samtidigt nån dag snart!

2009-06-13 @ 22:55:45
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0