jobbprat, säkert jätteointressant men måste bara få skriva av mig

Är mkt trött och sliten just nu. Har jobbat 9 timmar och 50 minuter idag (och då har jag räknat bort min halvtimmes rast) så det kan säkerligen vara en orsak till det. Herregud alltså, har varit SÅ SJUKT MKT FOLK hela dagen på Max. Helt vansinnigt egentligen! Vi hade lätt behövt 3 personer som jobbade till förutom vi som redan jobbade då (och då pratar jag från då jag började jobba idag fram till klockan 21!). Så mkt kunder (lr ska jag kanske säga gäster?) har vi alltså haft. Bara en sån sak som att jag gick på rast 16.00 när jag annars alltid brukar kunna gå på rast vid 13-13.30 lr 14 säger ju en del. Men det var ju så mkt folk hela tiden så vad ska man göra liksom? Bara att försöka göra det bästa av situationen. Att jag sedan slutade jobba först 21.20 och jag egentligen skulle sluta 19 säger ju en del det men, haha:P Nästan komiskt egentligen. Jag tror iaf att de andra tre personerna som jobbade blev rätt glada över att jag jobbade över så pass länge iaf, det behövdes verkligen!

Igår stämplade jag ut strax efter 20, så det blev en övertidstimme då också. Var ju en hel del folk då också som ni kanske anar;P Fattar egentligen inte vad det är frågan om. Varför så mkt folk nu dessa dagar? Är ju som att man skulle kunna tro att det är högförsäljning som i mitten på juli lr nåt sånt:S Helskumt är vad det är.

Är så hemskt när det är så mkt kunder också och kunderna måste stå och köa så himla länge men vad ska man göra liksom? Vi som jobbar kan bara jobba så snabbt och bra vi kan, sen att folk ändå måste vänta länge innan de får beställa och få maten kan inte vi göra så mkt åt tyvärr:( Är ju väldigt tragiskt egentligen med tanke på att det ju är snabbmatsrestaurang och att folk egentligen inte ska behöva stå och vänta länge men det funkar verkligen inte när man är för få som jobbar. Svårt att beskriva men det är riktigt tungt att jobba när man känner att man inte räcker till trots att man ligger på 100 procent hela tiden. Sen att alla gafflar tog slut var ju rätt pinsamt det också, haha:P Var ju omöjligt nån av oss som jobbade som hade möjlighet att gå iväg och köpa några:S Lätt för folk att äta sallader och sånt som vi säljer när vi inte ens har några gafflar att ge ut liksom (NOT!). Men det var några som valde att ta sallader ändå tydligen så ja, vad ska man säga? Hehe, komiskt är vad det är iaf.

Nej, gudses...och imorrn jobbar man 11-19 också...lär ju inte vara så lite folk då heller eftersom det ju är fredag:S
Brukar ju alltid typ vara mkt folk då eftersom det ju är helg på gång o s v. Måste nog gå och lägga mig snart så jag får sova mig lite i form fram tills dess:P Just nu känner jag mig rätt mör i kroppen och huvudet. Ska försöka sluta tänka på jobbet nu också. Kände bara att jag var tvungen att få skriva av mig lite om det just nu. Just ja, imorrnkväll ska förmodligen jag, Jimmi och Emma föresten grilla lite här hos Jimmi. Kommer nog bli jättetrevligt:) Nej, nu får det räcka för den här gången. Ni lär snart kunna läsa nåt nytt knasigt inlägg från mig igen;P God natt på er!

Update:
Hör ett pipande ljud nu i öronen också, jättekul lr inte. Är samma ljud som när våra fritöser är klara (dvs när de friterat saker klart). Fattas bara att man ska ha fått tinnitus nu också pga de ljuden. Hatar verkligen de ljuden alltså:( Fattar inte varför det inte kan vara nåt annat ljud, varför detta höga pipande liksom? Fan, fan, fan. Är bara att hoppas på att det är nåt tillfälligt i öronen nu som har gått över tills imorrn. Annars kommer jag bli bara bli SÅ himla ledsen. Ååh, vad less jag blir alltså... HELVETES JÄVLA SKIT!

Kommentarer
Postat av: Carro

Du är väldigt duktig tjejen! Måste bara få säga det! Linnea ringde mig idag (också) och frågade om jag kunde jobba, men jag är fortfarande sjuk så jag fick lov att säga nej, och jag som gärna vill jobba också:P

2009-06-06 @ 16:37:31
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0