Första snön kom idag:)

Idag har jag åter igen jobbat dock bara 4 och en halv timme så det var rätt skönt:) Fick sluta redan halv 2, nice:) Efter jobbet åt jag upp min lunch jag haft med mig (tydligen har man ingen lunch i arbetstiden om man jobbar mindre än 5 timmar men det kanske inte är så konstigt egentligen).

Efter att jag käkat gav jag mig iväg mot Kroksta för att hälsa på en av mina allra bästa kompisar Maria:)
Det var väldigt längesen vi träffades live därför kändes det extra spännande och kul:) Mötet lr vad man nu ska kalla det gick bra iaf:) och vi satt på hennes säng och pratade typ två timmar och sen skulle hon iväg på "Friskis och Sverttis" och träna så därför skjutsade jag henne dit och gav mig sedan iväg hem till Jimmi.
Måste säga att jag är jätteglad över att vi två kunnat ta upp kontakten med varandra igen för jag har verkligen saknat vår vänskap:) Maria är nämligen en jätte-super-bra-vän!:D<3 och vi kommer jättebra överens med varandra på alla sätt och vis.

Ikväll ska jag se hockey hade jag tänkt. Modo möter Brynäs och jag hoppas såklart på en Modovins. Det vore roligt då de förlorade sist jag såg de (och då var det live dessutom och inte på tv) mot Linköping. Är lite småhungrig just nu för jag har inte käkat nån middag. Lr jaa, inte så hunigrig egentigen, mer småsugen på nåt. Det kommer så smånigom säkerligen eda till att jag kommer bli hungrig så smånigom iofs men:P Nåja, har ätit ett päron nu iaf och det var gott:) Gillade inte päron förut men jag har faktiskt ändrat min uppfattning nu på slutet. Päron är faktikst rätt gott att äta ibland, är som frsikt på nåt vis:)

Jag jobbar ons, tor och fre denna vecka, 11-19. Utom fredag då, då jag jobbar 11-20. Det är rätt hyfsade arbetstider iaf:) skönt faktiskt att få komma hem i rimlig tid så man hinner slappa lite och sen ändå kunna sova i någorlunda vettig tid om man så skulle vilja dvs. Jobbar man till 22 har man itne så mkt att välja på, då blir det i princip alltid sent innan man kan gå och lägga sig och sova eftersom man måste äta innan osv. Hehe, åtminstone är det så för mig:P Ska bli skönt att få vara ledig i helgen eftersom jag jobbade hela helgen som var. Är drygt dels eftersom det är helg och alla andra får vara ledig men dels också för att det är så mkt mer folk på helgerna. Det sistnänmda innebär ännu mera stress vilket är det sista jag behöver.

Blev  glad idag eftersom den första snön kom! Jag var ute på jobbet och höll på att ta in tomma kartonger som jag skulle pressa när jag upptäckte flingorna som dansade ner på backen, wehey! Det är mysigt med vinter, mörker och snö tycker jag. Tänk, kommer det mer snö så kanske man snart kan börja åka längdskidor t o m plus slalom vilket inte skulle vara helt fel, tvärtom! Jag längtar:) Tänk, snart är det jul också:) - Mys! <3

Nej, om man skulle ta nåt att äta kanske innan hockeyn börjar:P Ska nog tända lite ljus också, känner mig på myshumör:) det är nog snöns förjänst, hehe:) Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska försöka ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0