Trött trots allt sovande

Idag har jag sovit och jobbat. Sjukt hur jäkla mkt jag kan sova alltså. Nog för att jag vaknar lite nu och då av mig sj och av mobilen men ändå, att jag kan somna om hela tiden - det tycker jag är ganska fantastiskt. Haha, sjukt men fantastiskt. Hur som helst så sov totalt jag ända till halv 4 vilket innebar att jag på en gång fick kliva upp äta frukost och sedan fara in till stan för att hinna in till mitt pass som började halv 5. Det blev lite kaos på jobbet idag eftersom det var jättemkt folk. Det värsta var runt halv 10 då Modomatchen mot Timrå var slut, då fullkommligt regnade det in en massa folk som alla skulle ha mat på en gång. Dumt nog hade vi bara en "i köket" också dvs som gjorde hamburgarna och det innebar att hon inte hann med när det blev så mkt folk vilket inte är svårt at förstå. Ett tag var det typ 9 olika beställningar som alla hade betalat men som ingen mat var klar till, det var väldigt jobbigt kan jag avslöja. Allra helst när folk börjar klaga också och bli sura. Somliga förstår verkligen inte att det inte är "bara" att göra mat till så många när man är underbemannade på personalsidan. Drive-in:en hade typ 7 beställningar samtidigt och inte kunde någon "backa" (hjälpa) han som skötte om det heller. Med andra ord var vi 2 personer korta ikväll vilket jag tyckte var väldigt dåligt. Nåja, hoppas det är fler som jobbar imorrnkväll/natt annars kommer det bli fullständigt kaos.

Blir lite småless över att chefen inte satt upp något nytt schema för andra halvan av oktober än:( Vill ju veta hur jag jobbar som direkt när jag kommer hem från Kreta. Förmodligen lär man väl ha nåt pass på en gång nästan, det skulle inte förvåna mig alls. Jag hoppas verkligen hon har fixat det tills imorrnkväll iaf för jag måste få veta innan jag åker till Kreta. Det är verkligen viktigt så hoppas, hoppas, hoppas. Jag har dock sagt till hon (chefen) så jag litar på att hon fixar det till morgondagen.

Vill ni veta en sak föresten? Jag är inte extraanställd längre, nu går jag ist på deltid med minst 20 timmar i veckan, bra va!? Det har jag iofs gjort ända sedan jag började typ men nu har jag iaf fått ett anställningspapper på det också vilket ju är bra.

Nu är jag väldigt trött i huvudet känner jag. Är nog inte bra att sova så mkt trots allt. Detta plus att jag serverat så himla många människor ikväll har tagit på mina krafter. Men innan jag sover ska jag unna mig nåt gott att äta och sedan också se nåt på video lr kolla runt på datorn. Jag känner att jag behöver varva ner och koppla av, det är jag värd efter en sån här dag.

Kan knappt fatta att jag far till Kreta om bara 3 dagar alltså:S Tiden går så otroligt fort! Herregud. Imorrn måste jag skriva en packningslista och börja packa så mkt som möjligt. Med andra ord så kommer jag inte kunna sova lika länge som jag sov idag men det är nog lika bra det, hehe:P Förhoppningsvis hinner jag packa en hel del imorrn så jag slipper spendera så mkt tid på lördag åt att packa. På lördag vill jag nämligen hinna umgås med mina nära innan jag åker, främst med mamma och min pojkvän<3 Måste hinna fylla på mobilen innan jag far till Kreta också så jag säkert har gratis-sms under hela min Kreta-tid samt kolla upp vad det egentligen kostar att ringa hem.

Nej, nu är det dags för mig att slappa lös och sen sovaxP Kram och gonatt på er allesammans!

Kommentarer
Postat av: jenny

hehe ;) jadu..jag vet faktiskt inte..kanske kommer hem i november..då hanna också ska komma hem. hoppas du har det bra utomlands:) kram

2008-10-03 @ 13:15:16
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund
Postat av: ELin

Gratis smsen fungerar inte utomlands, tänkte bara så att du vet det :p

2008-10-03 @ 19:55:51
URL: http://everysingleday.devote.se
Postat av: Elin

och hoppas du får en bra resa ! vill också utomlands :)

2008-10-03 @ 19:56:56
URL: http://everysingleday.devote.se
Postat av: Elizabet

vilka är det som ska till kreta tillsammans med dig:)? härligt att få göra en resa:)

2008-10-04 @ 05:06:57
URL: http://Lifebyeliza.devote.se
Postat av: Hanna

åh, vad härligt att fara utomlands! vad avis jag blir. hoppas det blir jättekul!

2008-10-04 @ 10:25:37
URL: http://metrobloggen.se/orebrostudent

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0