Klippning och klantighet

Idag har jag varit in till stan. Jag har gjortt ett av mina viktiga ärenden (det andra viktiga ärendet gick tyvärr åt fanders men inte var det då mitt fel iaf men det är skitsamma). Får väl ta det nån annan gång ist. Det första ärendet gick iaf rätt bra, inte jättebra men inte dåligt heller direkt utan lite mittemellan kan man väl säga. Fick lite rätsida på en del grejer iaf även om jag kan tycka att en hel del saker fortfarande är frågetecken men, men jag har ju inte blivit dummare iaf.

Nej, nu ska jag sluta skriva i gåtor och skriva sånt som ni förstår ist:P EFter jag gjort mitt viktiga ärende gick jag på stan och kollade. Jag köpte en present till min mor, hittade lite underkläder till mig själv som jag unnade mig att köpa. Och sist men inte minst så gick jag på Salong M och klippte mig. Tog en drop-in-tid och jag är relativt nöjd med resultatet. Lite ovant eftersom jag hade så långt hår förut (till brösten) och nu räcker det bara till strax under axlarna men det känns lättare nu och fräschare iaf:)

En sak jag inte blev glad över idag var att jag lyckades glömma en sak jag köpt på Coop. Jag hade köpt två grejer men tydligen så tog jag bara den ena grejen efter jag betalat för när jag kom till bilen fattades det en sak:S Jag gick in för att kolla om den kanske låg kvar vid kassan men det gjorde den förstås inte:( Jag gick inte och köpte samma sak igen och frågade kassörskan som jag haft tidigare om nån lämnat in denna sak men det hade ingen:( Hon tipsade mig om att gå till Kundtjänst men inte heller där hade de fått in nåt nyligen. Fan, vad klantig man är alltså. Det hela slutade iaf med att jag fick köpa samma sak igen:) Visst saken var inte skitdyr men enligt mig är ändå 100 kr hyfsat mkt pengar och nu fick jag alltså betala 200 kr för en sak som egentligen bara skulle ha kostat 100, typiskt alltså:/ Men, men det kunde ju ha varit värre, man får väl försöka se det så. Jag kunde ju ha glömt börsen lr mobilen och de varit spårlöst borta. Det hade ju faktikst varit ännu värre. Men irriterande dåligt gjort av mig iaf trots att det ju "bara" rörde sig om en hundring.

Ikväll ska förmodligen jag och Helena gå på hockey. Har inte sett en Modomatch i år live ännu och det är en skam. Just därför hade jag tänkt gå ikväll med Helena eftersom hon är hemma och inte i Umeå för en gångs skull. Modo möter Linköping och jag hoppas verkligen de vinner annars kommer det kännas som bortkastade pengar.

Måste snart göra om min bloggdesign här känner jag men jag vet inte riktigt när jag ska ta mig ork till det.
Det är ju trots allt lite knåpigt att få ihop nå snyggt men när jag har ork/tid ska jag fixa det. Det är ju verkligen inte sommar längre utan snarare vinter. I morse när jag skulle fara in till stan var bilrutorna fulla av is så det var bara att bita ihop försöka skrapa bort det värsta.

Nej, ska ta och fixa lite med de saker jag köpt i stan nu. Ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0