Hemma igen efter en fantastisk vecka

Tänkte bara titta in här och säga att jag nu kommit hem från Kreta:) Kom hem sent igårkväll runt 23. Min vecka på Kreta har varit helt fantastisk! Även fast vädret inte var det bästa alltid (de sista tre dagarna stormade det typ) så har jag ändå haft skitkul! Har badat en massa i havet och gått och undersökt ön så smått plus naturligtvis njutit av att vara helt ledig från allt vad arbete, ansvar och passa tider heter. Snacka om avkoppling! Jag mår verkligen bra av att vistas vid havet, antingen att bada lr också bara ligga och sola lr gå omkring vid havet. Det är så himla underbart. Tankarna och känslorna rensas och man känner verkligen att man lever här och nu:) Jag är nog verkligen en naturmänniska innerst inne. Jag mår nog inte bra av att vistas alltför länge i bullriga stadsmiljöer utan behöver naturens lugna och vackra puls.

Enda som har varit lite smådrygt är att man inte kunnat höra av sig så mkt till sina nära som man inte haft med sig till Kreta. Fast å andra sidan har det nog varit bra och hälsosamt för mig att koppla bort mobilen för en stund. Man håller ju alltid på med den annars så det är nog bra att släppa den under en veckas semester åtminstone, lr vad tror ni? För hur bra mobilen än är så är det ändå ett ständigt litet stressmoment som finns i ens vardag.

Måste säga att jag är väldigt glad nu i efterhand över att jag knäppt så pass mkt kort i Kreta.
Känns roligt att ha kvar som minne från min första utlandsresa. Tog till och med och filmade två saker med min digitalkamera, havet bl a:) Kamera är verkligen bra att ha alltså, helt fantastiskt egentligen hur man har fått en så pass liten pryl att kunna fungera så bra och hjälpa en att fånga viktiga ögonblick.

Ikväll ska jag förmodligen fara och träna hockey för första gången den här säsongen - Äntligen!
Har längtat länge på ögonblicket och ikväll ska det äntligen bli av eftersom jag inte har något jobbpass ikväll. Jobbar inte föränn på onsdagkväll vilket känns jätteskönt:D Känns bra att hinna få komma hem och "rota in" sig lite hemma igen innan man kör igång med vardagen igen. Känns kul att få träna ikväll måste leta rätt på alla hockeygrejer bara. Känns lite nervöst också eftersom jag inte varit där på hela säsongen, tänk om jag inte kan spela hockey längre? Haha, nej men det kommer nog gå bra. Sen ska man väl inte ha så höga förväntningar på sig själv eftersom man inte spelat på jättelänge. Nåja, det får gå som det går, kul kommer jag nog säkerligen ha iaf. Fan vad kul jag kommer ha!=)

Snart kommer Jimmi hit också sen han slutat jobba och då ska jag träffa han för första gången på drygt en vecka. Känns trevligt men lite nervöst. Helena min kära storasyster kommer också hem från Umeå idag vilket innebär att jag kommer träffa henne för första gången på flera dagar, nice! Just ja, jag kommer ju träffa mamma ikväll också, som jag inte heller träffat på drygt en vecka, hehe det är mkt nu.

Men nu måste jag försöka packa upp lite av alla de saker jag släpade med till Kreta. Jag tittar kanske in och skriver mer här senare ikväll vem vet? Annars får ni vänta på en uppdatering tills imorrn. Ha det superbra så länge iaf! =)

Kommentarer
Postat av: Madde

Jo den är bra, han (David Cook) vann 7 säsongen av "American Idol".

Det är hyffsat bra med mig, själv då? Nej har inget jobb för tillfället, själv då?

2008-10-15 @ 12:16:22
URL: http://minimadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0