2,5 km i full fart på skridskor är drygt:P

Äntligen är jag hemma hos Jimmi efter en hektisk dag. Har jobbat från 11.30 till 20.21 och efter det stressade jag mig iväg till Skyttishallen. Detta eftersom jag där hade hockeyträning som började 20.30 men jag hann tyvärr inte dit i tid förstås:( utan jag blev typ tio minuter sen. Men, men det gjorde inte så mkt som tur var. Egentligen skulle jag bara jobba till 20.00 ikväll men eftersom vi var en för lite i personalen ikväll (en hade ringt sig sjuk) så var jag tvungen att jobba över 20 minuter typ. Fick en tillfrågan om jag kunde jobba över också pga underbemanningen men eftersom jag hade träning så tackade jag nej trots att jag fick en smula dåligt samvete:S Men vadå, jag har väl ingen skyldighet att behöva tacka "ja" till att jobba över om jag har andra planer, lr hur? Äh, vad fånig man är ibland. Det är ju inte mitt ansvar att jobba över bara för att nån blvit sjuk, inte enbart mitt ansvar iaf. Jaja, jag hoppas/tror det löser sig för de som jobbar ikväll iaf trots att de ska vara en person mer egentligen.

Var rätt mkt folk idag på Max också trots att det ju "bara" är måndag. Måndagar brukar ju annars vara rätt lugna men jag tycker då inte att det var så himla lugnt idag. Visst lugnare än andra dagar men ovanlig mkt ändå för att vara en måndag. Jaja, saksamma det gick rätt bra iaf även om det som sagt blev rätt stressigt där att ta sig från jobbet och till Skyttis.

Idag var det föresten en riktig jävla surtant som jag fick till kund:(
Måste berätta om henne. Usch, vad irriterad jag blev. Hon och hennes barn hade inte ens behövt vänta så länge på sin mat heller. Jag hade serverat en kund efter dem bara och sen hade jag ju "förstås som alltid" ändå fortfarande koll på om deras (tantens och ungens) hamburgare var klara men det var de inte. Jag gav de iaf ett mål och sa att det andra nog skulle vara strax klart och innan jag gick för att hämta det målet så sa surtanten nåt surt om att: "Jaha, då har väl den burgaren förstås blivit kall". Jag tänkte ba: öööh, va? Jag försökte vänligt förklara att burgarna inte bli kalla eftersom de ligger på ett ställe där det ständigt är automatisk varm isolering. Jag gav de iaf målet och sen när jag nån minut senare gick ut med deras nachoburgare (självklart skulle jag hämta strips sen) så sa kärringen surt: Ja, jag skulle gärna vilja ha strips också". Hon lät så jävla sur att jag blev så jävla less alltså. Jag gick och gjorde en strips och småslängde den surt på hennes unges bricka och sa "varsågod" lite snabbt och gick. Fan, vad jag hatar sura och otrevliga människor! Visa respekt för fan. Vi som jobbar på såna här ställen är inga robotar utan faktiskt bara människor vi med och vi gör vårt bästa men det är klart det händer att det blir fel ibland. Alla människor fel-ar ibland, så det så! Fan, hoppas den subban inte kommer och äter nå mer på Max...åtminstone inte när jag jobbar. Usch, usch och usch för henne!

Ikväll på hockeyträningen gjorde vi en jävligt dryg sak haha. Jag trodde inte den skulle vara så dryg men det var det kan jag lova. Vad gjorde vi då? Jo vi åkte tio helvarv runt planen i full fart. Vi åkte så fort vo kunde och efter tre varv var jag trött i benen haha! Man är nog inte vidare bra tränad, åtminstone inte rent konditionsmässigt höhö! Fast jag och Pernilla (en tjej som börjat träna denna säsong räknade iut att vi säkert totalt åkte 2,5 km vilket ju faktiskt är rätt långt. Åtminstone om man ska åka det i full fart hela tiden. hehe, jaja skönt att få lite konditionsträning iaf, det behövs.

Nu ska jag ta och äta nudlar. Konstigt nog är jag inte så himla hungrig dock. Och detta är verkligen underligt med tanke på att jag inte ätit sen kl 4 idag ich då åt jag "bara" pastasoppa vilket inte borde vara så jäkla mättande. Har inte ätit nånting sen dess och då har jag jobbat och tränat hårt. Trots detta är jag inte hungrig utan mer bara sugen och känner att jag vill ha nåt i magen:s Skumt är vad det är. Jag som annars brukar vilja ha mat rätt ofta och kunna bli hungrig fort helst när jag tränat. Nåja, ska äta nudlar nu iaf och sen blir det nog sängen. Men först lite mer surfande.

Sköt om er och sov gott!

Kommentarer
Postat av: Sandra

hehe jaså? åkte du så långt på skridskor, jag skulle också vilja åka.. det är så kul att bara känna känslan av att flyga fram.. åhh.. :) men tråkigt att du fick en sån sur tant, fattar inte hur vissa kan vara så sura.. man gör ju bara sitt jobb och försöker vara trevlig, man kan ju inte rå för att det tar lite tid, det måste man bara respektera.. det borde dem veta att det kanske tar några minuter eftersom de går dit och äter. nä jag förstår mig inte på dem som är sura.. :( knepigt. hoppas du mår bra gumman. kram

2008-10-21 @ 17:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0