Design okej trots allt

Lyckades fixa till min design ändå, vilket jag inte trodde som ni kan läsa i mitt tidigare inlägg:P Hehe, men tack vare att jag hade mkt sparat på själva bloggen så gick det ändå med lite tålamod och envishet:) Ser betydligt bättre ut nu iaf jämfört med när det var blandat sommar och vinter haha:P Så håll till godo med min ny-gamla design. Ska kanske fixa en nyare roller här överst med nya bilder (eftersom jag haft denna förut), men jag vet inte när jag kommer orka göra det för det tar tid. Tills vidare får ni nöja er med rollern som är som ju inte är dum den heller om du frågar mig.

En sak som fortfarande gör mig galen är att Skilda världar inte finns att köpa på dvd.
Skulle himla gärna vilja ha alla avsnitt av den serien alltså, ååh:( Nu har jag en hel del avsnitt inspelade men långt ifrån alla och dum-tv4 kommer inte sända serien i repris igen:( Det gillar jag INTE. Vet att jag skrivit det förut här på blogen men jag är så frustrerad just nu att jag måste skriva om det igen alltså. Fan också att serien inte går att köpa alltså, suck! Många av er tycker jag säkert är fånig som hänger upp min såhär på en gammal såpa men för mig är det sån djävulsk nostalgi att det finns nästan inte! Jag vill ha den, punkt slut.

En sak som är säker är att jag måste börja ta tag i min träning på riktigt igen. Nog för att jag är fysiskt aktiv på jobbet men inte tusan får man då nån konditionsträning där inte, så nej det håller inte. Jag måste ta itu med att träna hemma sj lr också fara på hockeyträningar men på onsdag kan jag inte träna hockey eftersom jag ska jobba:/ så tills vidare blir det till att styra upp träning sj efter att jag jobbat klart när jag kommer hem på kvällarna. Känner verkligen att jag tappat med träningen och det är inte bra. Att jag sen också vräker i mig mer sötsaker än nånsin är även det riktigt illa, haha!:P Nej, dags att styra upp mitt för tillfället ohälsosamma liv till ett betydligt mer hälsosamt!

Ska nog gå upp och lägga mig snart med Jimmi, det ska bli skönt. Vet dock inte om jag kan sova trots att jag var uppe 7 i
morse:S Känner mig ändå inte trött, jag är konstig. Det är som vanligt med andra ord. Men, men man kan ju alltid läsa Jimmis gamla Kalle-anka-pocketar, hehe:) De är faktiskt bra måste jag säga. Men så är jag ju fortfarande barn i sinnet också och det är jag stolt över:D

 Kan ju föresten inflika att Modomatchen var jättebra, helst andra och tredje perioden då Modo drog ifrån:) Seger med 6-0 var skithärligt! Hehe, Brynäs blev typ utklassade...som det ska vara med andra ord. Forza Modo! Nu jagar vi toppen av tabellen! Nej, dags att gå och borsta tänderna nu för min del. Sov sött alla ni läsare och kom ihåg att just du är värdefull och unik !

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Strunt i Skilda världar! Det som är riktigt RUSKIGT är att inte verkar som om Family Guy sänds längre!!!!! FY!

2008-10-29 @ 14:57:41
Postat av: sofiahellstrom

Hej! Jo, det är bara bra med mej! Börjar sakna alla fotbollsbrudar, och ibland får man lust att fara till västanå och sparka lite boll! Hur känns det själv? Är det ishockeyn som gäller för dej hela vintern?

2008-10-29 @ 22:43:36
URL: http://sofiahellstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0