Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet, skönt. Jag sov riktigt länge och efter det städade jag lite på rummet och gav mig sedan iväg ut i det fina vädret på en joggingtur. Det gick dess värre inte så bra att jogga eftersom jag ständigt fick mjälthugg:S Irriterande är vad det är. Borde bero en del på att jag inte joggat på 2½ vecka och därför är väl kroppen lite smått ovan det men ändå. Jag tycker inte om det, definitivt inte. Jag hoppas det känns bättre nästa gång jag far ut och joggar som förhoppningsvis inte kommer dröja så länge. Annars idag har jag och mamma gräddat våfflor och sedan för ett tag sedan har vi promenerat: Helena, jag och mamma. Det var skönt och mysigt. Det är nämligen alldeles kolsvart men stjärnklart ute vilket jag tycker om. Tycker verkligen om att vistas ute i naturen, vet att jag nämnt det förut men det tåls att sägas igen.

Nu sitter jag och ser "Bonde söker fru" haha, fånigt va? Men jag kan inte rå för at jag tycker det är kul att se även om det är ett lite underligt program också:P

Imorgon ska jag ta itu med två viktiga saker inne i stan. Jag är ledig från jobbet då också, jobbar inte föränn fredag nämligen och då ska jag därför passa på at utnyttja min lediga tid. Jag hoppas bara det kommer gå bra, framför allt den första saken är jag lite orolig över. Vet inte vart det kommer landa nånstans så att säga men jag hoppas bara jag blir lite klokare åtminstone. Blir jag det, är jag nöjd. Hoppas!

Nej, nu har nog programmet börjat igen. Låter som att reklamen är slut nu. Jag önskar er en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0