Helgen so far

Hitills i helgen har jag sovit mkt, pluggat (börjat skriva på ett stressfysiologiarbete), städat en del (tvättat en jäkla massa framför allt), tränat (30 min spinning+30 min core-ball igår....och idag blev det ca 34 min. jogging och sen lite styrketräning) och sen har jag också slappat såklart. Igår såg jag Idol och käkade lite godis, mums! Skönt med lugna helger måste jag säga. Man behöver verkligen tid till att bara vara och återhämta sig.

Har pratat en hel del i telefon också. Igår pratade jag med Helena och nu tidigare idag med min kära mor:) saknar dem! Men snart ska jag få träffa de igen och det känns kanon:) Borde kanske ringa till min far också, får se om jag gör det nu om ett tag.

Var så duktig så jag gjorde en tonfisksallad igår också och den blev supergod! Åt den både igårkväll och en del nu idag till middag efter min joggingtur. Mkt gott måste jag säga. Sallader borde man verkligen försöka göra oftare.

Idag när jag var ute och joggade såg jag att det visst finns snö här i Sunne för tillfället, nämligen uppe i skogen på min joggingsträcka:) Det var kul att se. Hoppas det kommer mer snö så man ser lite vitt utanför min lilla stuga också, det hade vart nåt det.

Måste ta tag i att boka min hemresa snart också, det börjar ju verkligen närma sig. Lutar mkt åt att jag kommer ta buss hem fredag den 18 december för tillfället.

Nu ska jag ta en apelsin. Ha en fin kväll allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0