Rolig julavslutning:D

Har haft en julavslutningskväll med klassen (tyvärr inte alla) ikväll och det har vart superkul verkligen:D Kom hem alldeles nyss. Fattar inte hur en klass kan innehålla så många roliga människor:) Helt suveränt! Kommer sakna många nu när man får jullov och åker hem till kära Norrland även fast det såklart ska bli jäkligt skönt med jullov. Ska bli så himla kul att träffa min kära familj också, var ett bra tag sen nu.

Imorrn lr ja, om sisådär 7 timmar så är jag på skolan. Då är det den sista skoldagen innan jullovet, weyy!:D Blir ganska lugnt som tur är. Ska bara ha lite smågenomgångar om taktilmassagen och sen nån annan typ av massage som jag inte kommer ihåg nu exakt vad det var, whatever:P. Känns som att man kommer vara rätt seg imorrn med tanke på vad klockan är nu. Men lätt värt det ändå för det här var en galen kväll som jag kommer att minnas ett bra tag framöver=) - Tack alla inblandade för en riktigt rolig kväll!

Hade föresten uppmassering tidigare idag (i morse)...lr vänta nu, klockan är efter 24 så det blir IGÅR...ojojj...det gick iaf rätt bra:) så det var tur det. Tror/antar att man blev godkänd också...tror alla i klassen blev det faktiskt. Suveränt! Skönt som fasen att ha det ur världen. Nu kan man taktilmassera helt utan press:D Blir alltid så nojjig bara för att det är prov men nu kan man slappna av:D

Nej, slita mig härifrån nu till att börja med. Ett steg närmare sängen och sömnen, det behövs verkligen. Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0