4 frukter & 1 längtan efter vinter-OS

Gick bra att träna faktiskt även om man kände att man tappat lite men det är väl förståerligt med tanke på att man varit sjuk. Kände av att jag blev torr i halsen men ingen större fara. Bleve jävligt sugen på att köra bodypumpen som var sen efter Stepmixen men jag stoppade mig sj in i det längsta. Vill verkligen inte köra på för hårt nu och bli sjuk igen, det vore ju jävligt onödigt. Nej, bättre att börja lugnt och träna mer allt eftersom man känner att kroppen hinner med. Nånting har man väl ändå lärt sig från den veckan då jag tränade alltför mkt.

Nu har jag diskat undan allt så det känns skönt.
Ska strax dricka ett c-vitaminglas. Är faktiskt ledig imorrn på förmiddagen så det känns gött:) Måste dock läsa igenom det vi har i beteendevetenskapen imorrn em. Har läst igenom det en gång förut för längesen men kom knappt ihåg nåt av vad jag läste så jag måste läsa det en gång till.

Snön ligger kvar än så länge och det känns riktigt bra:) Nu är det snart jul på riktigt:D Hoppas verkligen det blir en vit jul i år, det hade vart så himla härligt. Förrförra julen var det barmark och då kändes det inte som en riktig jul. Dock måste jag se till att ha mössa för det har blivit riktigt kallt ute nu.

Ikväll är det hockeykväll och det ska jag absolut se:)
De ska prata om OS, om Tre kronor och Kanada. Det ska bli intressant som bara attan. Längtar som tusan till OS föresten, kommer bli så kul! Blir nattvaka för mig på hög nivå vad gäller Kronorna. Deras matcher kommer jag INTE missa, den saken är säker.

Har föresten ätit totalt 4 frukter hitills idag och det är nog mkt bra för min förkylning:) Gott är det också. Nej, om man skulle plugga lite nu som sagt var...Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0