Mellandagsshopping

Idag har jag varit i stan. Jag lämnade tillbaka ett jeanspar jag köpt, jag kände att de var för sneva och sen när jag provade en större storlek på affären så satt de inte nå bra heller så då dissade jag de helt och hållet. Bättre att köpa nåt annat för pengarna som verkligen passar. Sen så har jag ju redan köpt två jeanspar också vilket får duga för ett tag. Annars i stan idag köpte jag ett halsband, trosor, en klänning och tre par tröjor. Kläder som säkerligen kommer att komma till användning. Men nu blir det inte mer shoppande för mig på ett bra tag, har shoppat så det räcker nu under mellandagarna. Man måste ju ha pengar till annat också, trots allt.

Imorrn är det nyår och det kommer bli skoj. Verkar äntligen ha ordnat upp sig någorlunda för min del. Ska vara med min söta kompis Sandra och två vänner till henne, blir nog bra:) Blir troligen spel, dricka och säkert en hel del socialt pratande - trevligt!

Nu borde jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp innan tolv imorrn åtminstone. Natten till idag satt jag uppe i vår gamla klassiska "bröggstuga" och såg junior-VM (Småkronorna spelade mot Ryssland) tillsammans med pappa och Helena. Det var mkt trevligt, både sällskapet och matchen i sig. Blev ju en säker vinst tillslut och det var underbart! Så himla kul att titta på Småkronorna, spelet är så fantastiskt underhållande! :D Imorrn möter småkronorna Finland, inte säkert att jag kommer att kunna följa den matchen pga nyårsfest...men, men. Jag ska om inte annat iaf hålla tummarna för att de ska vinna.

Ska försöka ge mig iväg ut och åka skidor imorrn också tillsammans med mamma och kanske även Helena, om hon nu vill. Har varit ruggigt kallt här de senaste dagarna föresten. Vinterkylan biter verkligen i numera. Har varit mellan -16 till -20 grader ute. Men hellre riktigt kallt än plusgrader med regn och tö så jag klagar inte.

Har inte blivit nåt plugg alls än så länge heller under detta jullov, shame on me. Försökte plugga lite i anatomipärmen häromdagen men det var så tråkigt så det lade jag ner rätt fort. Fast jag gav iaf min pappa en taktil helkroppsmassage igår iaf så det har man iaf tränat på. Måste försöka köra lite taktilmassage nu och då tror jag så jag inte glömmer bort hela grejen. Har faktiskt övat lite klassisk massage på Helena också men bara lite spontant. Jaja, bättre än ingenting iaf:)

Nu ska jag vara lite social på msn och sen blir de läggdags för min del. Det måste det bli. Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0