Får skylla mig själv

Har gått och lyckats bli förkyld igen:( typiskt! Men jag antar att jag får skylla mig själv så som jag tränat nu den senaste en och en halvveckan. Har ju bara vilat från träning 2 dagar totalt och dessutom kört flera pass de flesta dagar, så då sliter det väl en hel del på kroppen när den inte är van vid att träna så pass mkt. Blir väl som lite utav en chock kan jag tänka mig. Sen har jag inte sovit det jag borde heller så det bidrar säkerligen en del det med. Jaja, bara att bita ihop och komma igen. Hoppas man bara blir sjuk i max en vecka. Måste verkligen vara frisk till jul.

Hade ju tänkt träna idag egentligen men när jag vaknade i morse kände jag väldigt snabbt att det inte var någon bra idé med tanke på hur jag kände mig. Blir det defintivt ingen mer träning på ett bra tag i allafall. Ska satsa på att plugga istället.  Blir mkt c-vitamin, frukt och te med honung för tillfället och de kommande dagarna. Den saken är så sant som att jag heter Marika.

Blev rätt orolig idag när jag kom att tänka på uppmasserings-provet på den taktila massagen till veckan. Har inte masserat på aslänge så det kan gå hur som helst:S Måste fasen ta tag i det där alltså.

Nu ska jag käka nånting. Märker verkligen att min förbränning har ökat nåt enormt nu när jag tränar tränat så mycket. Kan käka hur mkt som helst nästan;P...så lite kille är man allt i vissa avseenden. Ni får ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0