Halka & motivationsbrist

Är så otroligt skolless för tillfället. Spelar som knappt längre någon roll vad man än gör i skolan just nu, jag längtar som bara bort. Bort från alla skolkrav, läxor och prov. Har snart gått fjorton år i skolan, oh my god! Inte så underligt att man blir mätt egentligen.

Idag har vi iaf haft marknadsföring och det har väl ändå gett mig en hel del trots allt. Visst, jag tycker inte att det är världens mest intressanta ämne, men vi gick igenom en hel de saker som är bra att veta - det måste jag erkänna. Det bästa på hela dagen var att vi inte fick någon jobbig stor och jobbig uppgift att göra under lian. Istället fick vi idag och i morgon på oss att hitta på ett eget företag och skriva om dess mål, budskap, strategi och så vidare. Man kunde arbeta två och två också så det var perfekt. Jag och Josefin har hittat på ett jättebra företag som kommer att slå världen med häpnad;) Gud så skönt att kunna lämna in det i morgon och sedan få det ur världen.

Det är verkligen halkigt och isigt ute nu, usch och fy.
Det är rakt livsfarligt att gå alltså. Lite sand här och där men det är ändå för mycket is totalt sätt. Is och vattenpölar lite här och var ska tilläggas. Igår föll min klasskompis Sandra på isen och slog i nacken och bakhuvudet så jag skjutsade in henne till Torsbys akutmottagning igår. Tydligen hade hon blivit drabbad av en hjärnskakning men hon behövde iaf inte ligga kvar på sjukhuset, skönt. Hon är dock väldigt öm och stel i nacken idag, jobbigt läge. Tur det inte var värre iaf. Man ska verkligen vara rädd om sig alltså, framför allt huvudet. Utan en fungerande hjärna känns det inte som att man har mycket att komma med.

Imorrn efter skolan ska jag och Sofia
gå och kolla på en lgh som vi starkt funderar på att hyra senare i vår under den sista månaden som vi kommer att vara här. Den ligger närmare skolan än detta vandrarhem och dessutom kommer vi få ett bättre pris jämfört med vandrarhemmet. Vidare kommer vi också att få större plats då lägenheten är en trea. Lätt värt enligt mig.Hoppas den funkar invändigt också bara.

Nu är det iaf bara två ynka skoldagar kvar så det borde man ju klara av. Eller ja, det kommer jag att klara av rättare sagt även om motivationen inte är hög för det just nu.

Funderar starkt på att se handbollen ikväll.
Sverige möter Sydkorea så det kan säkert komma att bli en spännande match. Har faktiskt inte sett en enda VM-match än så det är verkligen på tiden. Ska bara tillåta mig att underhållas och slappa, perfekt. Sen på onsdag efter skolan åker jag ju till Karlstad för att därifrån ta tåget hem mot Norrland och Övik, fantastiskt härligt kommer det att bli. Biljetten är uthämtad och klar redan, bara packningen kvar att fixa samt lite färdkost. Det får jag roa mig med i morgon.

Det är viktigt att vara i nuet men just nu mår jag bäst av att drömma mig bort och det tänker jag tillåta mig att göra också. Ha en mysig måndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0