En minut från en resekatastrof!

Sitter just nu på en buss nånstans mellan Stockholm och Karlstad på min långa resa mot Sunne. Var jäkligt nervös för en knapp timma sen eftersom y-bussen som jag åkte med mellan Övik och Stockholm blivit försenad med hela 50 min(!) Jag som bokat en hel resa, Övik-Karlstad, med Swebuss express tog för givet att min busschaufför kontaktat bussen jag skulle byta till i Stockholm. Tydligen var så inte fallet. När jag äntligen fått ut mitt bagage så skyndade jag mig in på Cityterminalen upp till våning 2 för att gå på bussen mot Karlstad. Tur man åkt en hel del buss mellan just dessa platser förut, just därför gick det nämligen snabbt för mig att hitta rätt och tur var väl det.

När jag väl kom fram till Karlstadbussen och lämnade in mitt bagage så sa jag: "Vilken tur att ni inte hann fara, min buss mellan Övik och Sthlm var väldigt försenad men det har ni väl säkert fått besked om redan". Tjejen som tog mitt bagage svarade att de inte hört nånting om det. Det förvånade mig verkligen. Har jag köpt en biljett som ska gå hela vägen mellan Övik-Karlstad så är det väl bussbolagens skyldighet att se till att jag hinner med mina bussar. Allra helst när det blir en försening med 50 min! När jag satt mig på bussen gick bussen en minut senare! Hade jag alltså bara varit lite långsammare hade ja missat bussen till Karlstad:S Då hade jag kanske behövt sova i Sthlm! Snacka om att man har marginaler med sig ibland.

Väl framme i Karlstad ska ja köpa en tågbiljett till Sunne. Har en timme från det att den här bussen kommer fram dit till att tåget mot Sunne går så det borde ju vara rätt lugnt iaf. Även om denna buss blir försenad med typ en halvtimme lr så, så hinner jag ju iaf. Tur det. Hatar verkligen att stressa och behöva oroa mig. Just när man reser sj är man som så ensam också på nåt vis när något inte går som planerat.

Kommer nog inte komma i sängs inatt förrän tidigast vid tolvtiden inatt eftersom jag inte kommer att komma fram till Sunnes tågstation förrän 23.10. Tur att jag sovit en del under resandet hitills idag. Nu ska roa mig med att kika vidare på nätet och socialisera lite me folk. Det är verkligen kolsvart utanför denna buss föresten. Man skulle nästan kunna tro att det är jordens undergång lr nåt.

Hoppas ni får en härlig söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0