Härliga tjejkompisar men längtar ändå hem

Idag har jag pluggat, promenerat, ätit kycklingrulle, sett Fångarna på fortet och snackat i telefon. Har hängt med Josefin och Sandra en hel del, trevliga tjejer:) Det är två tjejer som jag verkligen hoppas att ja kan hålla kontakten med även efter utbildningen. Josefin är härifrån Sunne och Sandra är ifrån Dalarna, sköna dialekter har de alltså:)

Har vart en bra dag men jag har ändå haft en ganska stor längtan hem till Norrland. Vill bara hem och vara med alla därhemma. Har inte ens varit här i Sunne en vecka men ändå känner jag en enorm längtan efter att bara få sätta mig på tåget där på onsdageftermiddag och känna känslan av att jag är på väg hem till Övik igen. Det är där jag ska vara just nu, jag känner det i hela kroppen. Men 4 dagar kvar nu bara så det är bara att fortsätta längta och göra det bästa av nuet. Finns inga andra alternativ.

Nu ska jag stänga ner datorn och strax försöka sova. Imorrn blir det förhoppningsvis träning, promenad och mer plugg. Måste ordna med nån mat också eftersom skolan tydligen inte serverar nån lunch på måndag, synd.

God natt på er alla läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0