Inte meningen att man ska resa inom Sverige

Blir så förvirrad över hur jag ska boka min hemresa nästa vecka. Känner starkt för att kosta på och lyxa på ordentligt genom att flyga med Höga kusten flyg mellan Sthlm och Övik. Kommer bli lite dyrare men det kommer gå otroligt mycket fortare och jag kommer för en gångs skull att slippa komma hem och känna mig väldigt trött och seg så som jag brukar göra när jag rest i tolv timmar. Mitt problem är bara att det är jäkligt svårt att veta hur jag ska boka som:S Kommer behöva ta tåg eller buss mellan Sunne och Arlanda men då är det ju det där med förseningar vad gäller SJ speciellt. Som det varit nu under vintern så kan man ju nästan (tråkigt men sant) utgå från att tåget kommer att bli försenat och inte komma fram den tid det ska.

Detta kan då i sin tur komma och orsaka en hel del problem då jag också måste boka flygbiljett med Höga kusten. Vad gör jag egentligen om tåget blir försenat till Arlanda och jag inte hinner med mitt flyg? Ska jag då sitta på Arlanda och sova över där eller? Lurigt också då sista flyget går 22.40. Skulle vilja ta det på ett sätt för då missar jag ingenting av skoldagen men samtidigt är det ganska riskfyllt om tåget då skulle bli försenat. Skulle jag däremot få gå tidigare från skolan och komma iväg med ett tåg runt 12-tiden lr liknande så har jag större marginaler att faktiskt hinna med ett flyg till Övik den dagen. Även om jag har bokat ett flyg som går kl 17 så kan jag betala 300 kr om jag inte skulle hinna med det flyget och då får jag åka med nästa flyg till Övik om det då inte redan är fullt dvs.

Ska ringa till min spa-lärare (efter 21 ikväll) som jag ska ha nästa vecka och höra med henne om jag missar jättemycket om jag går vid lunchtid nästa torsdag. Så himla krångligt att få detta resande att gå ihop alltså. Är så less på att behöva resa länge också (läs: Ta tåg eller buss) hela vägen mellan Sunne och Övik. Tar ju tusen år att komma hem och trött och seg blir man som bara den. Vore just därför så skönt att kunna ta flyget ist.

...Men om jag känner mig själv rätt så lär nog det här ändå sluta med att man tar bussen tillslut iaf eftersom det är billigast och att man säkert kommer att komma hela vägen hem till Övik även om bussen skulle bli en halvtimme försenad eller liknande. Dessutom är jag trygg med att åka buss eftersom jag gjort det så många gånger förr. Jag vet vart jag ska byta i Sthlm osv.

Nu ska jag diska och sedan blir det promenad. Måste ut och rensa huvudet lite för denna reseproblematik blir jag verkligen förvirrad av:S Byebye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0