Småhängig början på helgen

Nu är helgen här och det känns väldigt skönt. Har dock en förkylning på gång och det känns mindre bra. Känner mig trött i kroppen och huvudet. Seg helt enkelt. Lite bättre har det blivit nu dock det var värre vid sjutiden. Veckan hitills har annars varit ganska upp och ner, ömsom vin och ömsom vatten så att säga. Livet kan verkligen vara som en berg-och-dalbana ibland. Man vet så gott som aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Det gäller att hålla huvudet högt och fokusera på det som är positivt.

Tränade hockey igårkväll föresten och det var lika kul som vanligt.
Älskar verkligen den sporten alltså. Blev väldigt trött i slutet av träningen då vi körde spel över hela plan. Helena och Betty tränade också och Betty provade att stå i mål, haha. Hon var riktigt duktig faktiskt så hon skulle nog kunna satsa även på en sån karriär. Förhoppningsvis kan jag fara på träningen som är på måndag till veckan också.

Behöver kolla upp en del saker ang mina kommande praktikveckor.
Behöver bland annat ringa och kolla upp om det finns nåt lämpligt rabattkort jag kan ha när jag åker buss mellan Övik och Sollefteå. Tanken är nämligen att jag ska bo i Sollefteå de fem praktikveckorna och åka hem till Övik på helgerna.

Har blivit rätt sugen på att läsa en bok ikväll. Har inte läst en bok (förutom skollitteratur) sen i augusti förra året. Har dessvärre ingen sån tillgänglig här just nu. Synd. Måste försöka fixa det de närmaste dagarna.

Imorrn ska jag till Solberg och åka slalom.
Ska försöka åka snowboard och jag hoppas verkligen att jag ska kunna klara av att stå på den. Det är min lillasysters bräda som jag lånat. Jag har ju stått på en bräda förut men det var typ 10 år sen nu, så det kan ju hända att jag mest kommer dratta omkring där i backen. Haha, det kan ju bli komiskt om inte annat! Skulle kunna hyra slalomskidor också men jag ska verkligen prova med snowboarden först för det hade varit sjysst att slippa betala kostnaden för hyrning också. Liftkortet och bensinen dit kommer ju att kosta en del redan så.

Imorrnkväll ska jag på Parken där det är nån "Rocknight" eller liknande. Kan säkert bli intressant om inte annat. Kanske inte riktigt mitt musikforum till hundra procent men med rätt sällskap, inställning och stämning kan det säkert bli riktigt kul ändå. Jag hoppas verkligen att Sandra och Mattias kan komma med också för det hade vart riktigt kul att få träffa de:) Jag håller tummarna. Sandra sticker ju förmodligen snart ner till Gbg också och då lär jag inte kunna se henne på några månader:/

Igår fick jag reda på att Isadora min gamla gymnasiekompis kommer att flytta hem hit till Övik om tre veckor. Skoj! :) Har inte träffat henne sen i somras så jag ser fram emot att kunna träffa henne en del framöver. Bra med trevligt folk i den här lilla pluttstaden. Annars är det så många i min umgängeskrets som är i andra delar av detta avlånga land och det är riktigt trist. Finns ju Internet och telefon men det går verkligen inte att jämföra med att kunna träffas i verkligheten.

Trevlig helg! :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hallå vännen!

Det hade varit trevligt att träffas :) vi sitter i stugan nu och äta chokladmousse :) ta hand om dig!

Puss

2011-01-28 @ 22:32:24
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/
Postat av: Ylva

Jag saknar dig också! Vet du vad? Jag kommer med 95% säkerhet hem nästa helg för en liten visit :) Mamma fyller år idag, så ska hem och fira henne i efterskott och bara mysa med katterna och så. Men vi borde kunna ses då hoppas jag :D Kram!

2011-02-02 @ 15:59:46
URL: http://ylvwes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0