Tillbaks i andra delen av Sunne

Känns lite mysko att vara tillbaka här i Sunne. Känns som att man är hemma men ändå inte på nåt sätt. Har inte hunnit landa än men det kommer mer och mer. Bor iaf på en helt annan del av Sunne nu i en vandrarhemslägenhet tillsammans med min goa klasskompis Sofia. Sjysst att bara behöva betala för de 10 nätter man faktiskt sover här och slippa betala nån hyra för de tre månaderna man sedan kommer vara uppe i Norrland ute på lia. Lätt värt! Riktigt trevligt att ha sällskap av Sofia också, vi går väldigt bra ihop. Bra tjej! :)

Tidigare idag gjorde jag bort min redovisning om sockerarbetet.
Gick väl inte sådär superbra, kände att det blev en hel del ostruktur (att jag tappade bort mig lite i min egen text osv) men nu är det gjort iaf. Jag är desto mer nöjd med det skriftliga arbetet så jag hoppas att vår lärare mest går efter det vid bedömningen.

Körde nyss lite yoga med Sofia nyss härinne i vår lilla lägenhet så nu ska jag bara käka lite müsli sen blire en dusch.
Efter det ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag gå till skolan och lyssna på mina klasskompisars redovisningar av deras kostarbeten, en slapp och bra dag. Passar perfekt. Kommer säkert lära mig en hel del på kuppen. Ska även lämna in min och Sofias vecko-matsedel.

Natti natt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0