Kurbad

Idag fick vi prova på att bada i ett så kallat kurbad på Selmas Spa. Det kändes lyxigt. Tyvärr var det inte så lyxigt som jag hade trott men men det var iaf rätt skönt. Det är lite synd att man blir så småseg efteråt bara. Sen tyckte jag inte att jag fann nån bekväm ställning i badkaret heller, en ställning där man helt kan slappna av så det var lite synd men, men kul att få prova på iaf:)

För en stund sedan var jag och tränade på Selmas igen för första gången på 1 hel månad, shit! Jag körde passet spa-core-boll som varar i 40 min. Oj, så det kändes alltså. Känns verkligen att man tappat en del på en månad. Jag har visserligen tränat en del konditionsträning på hemmaplan men inte alls någon styrka just och det kändes kan jag tala om. Hehe, får väl se hur mkt man känner av i magen i morgon....kan nog komma att kännas en del tror jag.

Imorrn ska jag iaf köra body pump, kommer bli tungt som faan haha:P
Var ju nog tungt idag så. Jag ska dock se till att ta enkla vikter med tanke på att jag inte tränat styrka på så länge. Det är viktigt att starta lugnt då så kroppen orkar med.

Nej, fortsätta städa nu och sen ta tag i plugg. Måste försöka ta itu med en timmes plugg ikväll iaf, det behövs. Imorrn har vi föresten alg-inpackning (stavas det så? aja, struntsamma). Det kommer bli spännande, det ska tydligen lukta en del och vara riktigt utrensande så det blir nog en upplevelse, hehe.

Längtar föresten väldigt mkt till sommaren nu. Jag blir lite lätt omotiverad att plugga när det känns som att det är sommar ute. Då tänker jag bara på sommarlov...att jag skulle vilja bada, cykla, umgås me vänner, slappa, sola, äta glass i solen....jaa allt sånt som hör sommaren till. Men vad tusan, bara en och en halv månad kvar på plugget och sen är det ju faktiskt sommarlov så det ska man fan klara av. Måste försöka ta tag i mig sj så jag kommer igång.

Ha de bäst så skriver jag snart igen. - You never know when;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0