Åter i Sunne

Helkass uppdatering den senaste tiden, jag vet. Har haft mkt att stå i. När jag hade praktik på min hemmaplan (Övik) hade jag tänkt att jag skulle kunna hinna med så himla mkt men tji fick jag. Har visserligen hunnit varit ute på två mkt värdefulla LIA-ställen men sen vet jag inte riktigt vart övrig tid tog vägen. Har iaf priroriterat mkt tid åt att bara umgås med folk; vänner men främst familjen faktiskt. Det har verkligen vart superhärligt att få träffa alla därhemma igen. Har dock varken blivit plugg lr bloggande så det är väl lite si och så men, men man överlever det också.

Igår kom jag iaf tillbaka till Sunne efter en väldigt lång resa som vanligt.
Denna gång tog resan totalt 17 timmar med buss, men så satt jag stilla och väntade i Sthlm 3 timmar av de också. Det är skönt att vara tillbaka här i Sunne igen. Härligt att få träffa alla sköna människor och omgivningen trivs jag verkligen också i. Har faktiskt saknat min lilla mysiga stuga också, är en himla frihet att bo ensam måste jag säga, trots att det förstås har sina fördelar att bo med nån annan också.

Känns verkligen att våren kommit och att sommaren närmar sig med stormsteg.
All snö här nere är helt borta(!) För en månad sen var det ju fullt av snö här, shit vilken förändring. Känns härligt iaf, bara en sån sak som att nu kunna cykla utan några problem alls med halka, slask etc är ju suveränt.

Ikväll blir det träning. Ska gå på stepmixen som är kl 17 hade jag tänkt. Vidare ska jag nog försöka skriva några rader till på mitt sömnarbete också. Måste ta tag i det så det blir färdigt nån gång. Annars blire till att slappa, mkt intryck efter en sånhär första skoldag på länge. Jag kan dock säga att jag redan längtar tills nästa LIA-period:) men innan dess ser jag fram emot att lära mig mer i skolan.

Nu ska jag käka nåt och fortsätta pyssla här:) Ha de kanon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0