En doft av alger

Har gjort alginpakning idag, det var lite annorlunda hehe. Luktade en del iaf och det luktade väl inte sådär jättegott men, men bra ska det vara iaf. Först gjorde jag en inpackning på Josefine och sedan gjorde hon en på mig. Blev så sjukt trött alltså. Blir så varmt när man ligger på en värmedyna, helt underbart enligt mig. Lyckades somna till på bänken ett tag t o m, haha:P Hela klassen lär väl ha hört hur man snarkade till lite men jaja, vad fan de bjud' jag på isf;P Det var ju skönt:)

Nu ska jag strax upp till Selmas och köra pump. Då jäklar blire till att tagga. Har träningsvärk i magen och låren efter gårdagens core-pass så det lär ju bita en del. Kommer kännas jäkligt skönt efteråt iaf:)

Imorrn ska jag till skolan på fm tillsammans med ca 11 andra från klassen och köra aromamassage. Övriga i klassen valde att ta en hemuppgift ist och vara lediga men jag kände att jag inte orkade göra nåt mer skriftligt när jag redan har ett arbete att göra. Lika bra att göra nåt praktiskt istället som man säkert vet "bara" tar ett par timmar. Hemuppgiften kan ju ta längre tid att göra, det vet man aldrig.

Ska förhoppningsvis boka biljetter till Storsjöyran senare ikväll btw.
Det kommer bli grymt! Jag som aldrig ens varit på nån festival förut:) Mina två favvo-artister ska spela där nämligen Kent och Winnerbäck, längtar redan.

Nu ska jag ta och försöka plugga lite om våra sinnen innan jag kilar iväg mot Selmas. Ha de toppenbra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0