Stressad av projektarbetet

Hjälp mig!

Idag hade vi första genomgången på projektarbetet, men jag blev inte så mycket klokare direkt. :( Känns svårt att komma på nåt att göra. Jag har ju några små-idéer om att göra nåt om sömn, träning lr lära mig något nytt (vet dock inte vad jag ska lära mig) men jag är långt ifrån säker. Vet fortfarande inte om jag ska jobba själv heller, på nåt sätt så känns det lättare att inte vara ensam men då gäller det ju att man har folk som vill göra ungefär samma projekt som man själv med:S
Sen känns det som att man behöver pengar till nästan allt också. Visst, jag skulle tycka det var jättespännande att tex. åka till rymdstationen i Kiruna men hur tusan får man in pengar till det då? Visst sälja saker kan man göra....men inte jag(!) Jag är alldeles för less på det för att kunna göra det. Man får väl försöka fixa sponsorer, men vem skulle vilja sponsra en sån sak och varför? Vad får de som sponsrar ut av det?
Jag blir rätt irriterad när lärarna säger att det är viktigt att man inte slösar bort sin projekttid utan kommer igång så snabbt som möjligt men om man inte vet vad man ska göra då!? Jag vet knappt vad man "får" göra, genomgången idag var alldeles för "ytlig" om du frågar mig. Sen har vi tydligen inte ens nån lärare på projekttimmen på onsdag, det är ju för fan nu man behöver lärarna för att få/bolla idéer. Väldigt dåligt, tycker jag!
Känns som att jag kommer att fundera till jul på vad jag ska göra:( åååh, hatar ångest! Jag gillar verkligen inte detta!

Nån av er läsare som har nåt förslag på vad jag ska göra som projektarbete!?? Alla förslag uppskattas väldigt mycket!

Kommentarer
Postat av: Jenny

håller verkligen med att genomgången var helt värdelös typ! gav inte ett skit! haha! Men du, du har ju mycket tid ändå, så stressa inte! Jag ska fundera på lite tips om vad du kanske kan göra :D

2007-08-30 @ 18:15:38
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Rika

Tack så mycket Jenny, det uppskattar jag :D
Kramar :)

2007-08-30 @ 21:15:09
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0