Pigg efter träning

Som vanligt är jag väldigt pigg såhär på kvällskvisten, speciellt när jag tränat som ikväll. Fan, det är nu man borde vara i skolan. Och nu när man är som mest vaken så måste man gå och sova snart :/ Knepigt värre! Det är det som är mitt stora problem, har jag kommit på. Det är därför jag lägger mig senare än jag egentligen borde. Anledningen är helt enkelt att klockan för mig just nu står på 12.00 och inte 22.18 som den gör för alla andra :P Och när jag är såhär pigg så kommer jag tyvärr jämt på en massa saker jag kan göra med. Visst hinner jag göra en del (men det är mest bara ovettiga och onödvändiga saker), men det är långt ifrån bra för mig att vara uppe så sent och därmed sova så få timmar!

På tal om detta måste jag erkänna att jag faktiskt la mig 23.30 igårkväll (alltså sent igen) trots att jag skrev på bloggen att jag skulle lägga mig tidigt, shame on me!

Har kommit på att jag kanske borde passa för att ha ett nattjobb, men det dumma då är att man inte kan träffa folk typ. De allra flesta jobbar ju 7-16 och är ledig sen och då nån gång strax efter det (tidigt på kvällen) skulle väl jag isf börja jobba, inte bra. Så de lär nog bli ett jobb med relativt vanliga arbetstider för mig med trots allt.

Är det någon annan som har liknande problem? Kommentera isf :)

En sak är jag rätt så säker på i allafall:  Jag måste ha varit en fladdermus om jag levt något tidigare liv!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0