Regnig tisdag

Sitter på skolan och försöker redigera min blogg lite. Men det är rätt komplicerat så jag har tagit en paus från det nu:P Hehe, jag har inte lyckats ändra så mycket heller men det kommer nog. Ett tack till dig Ylva iaf för hjälpen jag fått:) Känner mig lite klokare åtminstone:)

I allmänhet är jag rätt trött idag men som tur är har vi ingen religion i allafall, läraren är tydligen sjuk igen. Snart har vi Multimedia och där ska vi hålla på med ljud, sen ska jag äntligen åka hem.
Ikväll ska jag träna oavsett hur trött jag är i allafall, det behöver jag. Mår så himla bra av att träna oavsett om det är hockey, fotboll eller något annat. Visst det kan kännas drygt innan men när man väl tränar och efteråt är det definitvt värt det :) 

Har blivit lite fundersam över hur jag handskats med en viss händelse. Jag ångrar mig såhär i efterhand, men jag visste ju inte då det jag vet nu. Jag hoppas innerligt att händelsen aldrig mer kommer att upprepas (så jag slipper ta itu med det igen), men jag är tyvärr nästan säker på att det kommer ske igen på något sätt och då måste jag vara stark som bara den! Vet fan inte ens om jag kommer klara det :( Känns jävligt tufft alltså!
- Snälla, gör det inte igen!


Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Ylva

Vadå för händelse? :(

2007-08-28 @ 19:50:44
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

En rätt otrevlig sak men det kan jag inte ta upp här. Kan tala om det för dig sen nån gång.
Ylva, vi borde bygga ihop nån "prat-kväll" snart du och jag:)

2007-08-28 @ 21:24:18
URL: http://hockeyrika.blogg.se
Postat av: Ylva

Okej, I see. Ja, absolut!! Typ nästa helg lr nåt? :) Kram

2007-08-29 @ 17:54:06
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Ja, det tycker jag absolut :)

2007-08-29 @ 19:14:26
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0