Saker att göra


Idag har det inte hänt nåt speciellt på skolan, hade vanliga lektioner bara. geografi är rätt segt men det är tur att man har Åke som lärare iaf, han är rolig och trevlig:) Kul också att Kajsa kom tillbaka efter sin sjukdom, henne hade man inte träffat på ett tag. Sista lektionen hade vi projektarbete men vi hade ingenting tydligen. Vi ska ha genomgång i morgon med nån lärare ang det, då får man förhoppningsvis veta mer om hur man ska göra och vad man kan välja och så. Jag funderar lite smått på att göra ett projektarbete om träning eller sömn. Men jag är långt ifrån säker. Kanske är enklare att vara minst två också. Får se hur det blir.

Pratade med en tjej som är utbytesstudent och kommer från Holland på vägen hem i bussen. Hon går i våran klass, fast hon är inte med på alla våra lektioner. Hon är trevlig:) haha, jag som är så kung på engelska med;) eller inte:S. Men faktiskt så gick det rätt bra ändå även om jag har svårt för att hitta ord ibland. Men det är en otroligt bra träning för mig och man förstår ju varandra rätt bra genom att förklara runt ord och så med. Jag vill definitivt försöka bli bättre på engelska, även fast jag kan känna att jag inte orkar bry mig ibland.



Jag har ingen träning ikväll därför tänkte jag passa på att ta itu med lite saker ikväll. Förhoppningsvis kommer jag orka/hinna göra de också.
  • Städa rummet - Det ser för jävligt ut alltså :P Borde jag har gjort för längesen egentligen, men men.
  • Ringa - Ett relativt viktigt samtal måste jag ringa.
  • Göra bort läxor - Så man slipper känna det där "måste-göra-läxan-snart-känslan" hela tiden, dessutom tycker jag om att göra bort dryga grejer så fort som möjligt.
  • Fixa en faktura - Måste tydligen skicka in en sån till min arbetsgivare så jag kan få min lön för sommarjobbet. Vet inte om jag priroriterar det idag men nån gång snart måste jag göra en sådan.
  • Gå och lägga mig tidigt! - Jag är specialist på att vara uppe sent helt i onödan sen är jag dödstrött på morgonen skoldagen efter. Det är bara för att jag är som allra piggast på kvällen, därför känner jag inte då att jag behöver sova:S Dumt är vad det är, för jag behöver verkligen sova ut för att orka med. Skärpning!

Nu ska jag gå och försöka ta itu med dessa saker men jag bloggar ev. senare, får se.

Ha det så bra så länge!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0