Ny lila mobil!

Efter många om och men har jag äntligen beställt en ny mobil! Känns jäkligt bra måste jag säga. Den gamla motorola-mobilen som jag haft de senaste veckorna är rätt opålitlig. Vissa sms får jag inte på en gång utan kommer fram flera minuter senare, ibland efter att jag startat om mobilen. Så, vad blev det tillslut för mobil då? Självklart blev det en vikbar, inte nån touch eller slide-modell för mig inte. Nej, sånt tycker jag inte känns pålitligt.

Det blev en Sony Ericsson T707. En lila sådan. En modell som funnits ett år redan men det ser jag inte som någon nackdel. Fick en enorm ångest ett tag över huruvida jag skulle ta en svart lr lila modell. Jag var tvungen att skicka ut en massa sms och fråga mina närmaste vad de tyckte. Några besvarade sms senare och ett telefonsamtal till min mor så beslöt jag mig för den lila modellen. Man måste våga lite ibland. Dessutom var den lila färgen väldigt snygg. Precis den sortens lila-nyans som jag gillar:) Svart är ju också snyggt men kanske lite alldagligt och tråkigt - diskret. Dessutom har jag bara haft svarta/gråa telefoner hitills så nu det är dags för mig att färga upp min vardag lite.



Jag beställde mobilen via nätet så förhoppningsvis kommer den redan i morgon.
Hihi, jag längtar redan. Kommer bli så otroligt mkt smidigare att skriva sms och ringa. Visst kostar mobilen såklart en del men jag känner att det är en nödvändig investering med tanke på hur mkt jag kommer att använda mobilen. Bara att hoppas nu att den håller/fungerar som den ska. Har iaf 36 månaders garanti från Internetsidan jag beställde den ifrån. Jäkligt snygg är mobilen iaf måste jag säga.

Har lust att byta till abonnemanget Telia max 25 också men vet inte om jag orkar krångla på med det nu.
Är som lite halvless på att sitta vid datorn med tanke på att det är det enda jag i princip gjort sedan 6 i morse. (ingen kan säga att jag inte lagt ner tid för att hitta den "rätta" mobilen för mig;P).

Nej, ta något att äta och sen få lite luft. Det vore finemang det. Ska ringa Sandra snart också och höra om hon vill träffas. Flertalet från min övriga familj är i Sundsvall för att besöka Ikea, Biltema mm. Jag orkade inte följa med eftersom jag ändå inte har nåt speciellt ärende. Det försvinner säkerligen bara pengar vilket känns rätt onödigt.

Ha en fortsatt fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0