Fantastisk sommar hitills

Jag lever och mår väldigt bra såhär i sommartider. Den här sommaren har bjudit på en hel del överaskningar, speciellt en. Hade verkligen inte väntat mig den. Men jag klagar inte - Tvärt om! :) Mår verkligen jättebra. Sen var det der här med att tänka på rätt sätt. Det där som vi pratat så mkt om under min hälsoterapeut-utbildning. Ibland faller jag så lätt tillbaka ner i gamla gropar, såna där gropar som jag borde ha lärt mig att undvika vid det här laget. Jag lär mig dock för varje dag och det känns helt fantastiskt. Jag är starkare än vad jag tror.

Så vad har den här sommaren bjudit på hitills? Jo, detta:
- Pingisspelande
- Badande i olika sjöar och hav
- Solande
- Pratande
- glassätande
- En tripp till Ulvön med Helena, pappa och Marianne
- En hel del funderande
- tennisspelande
- Roligt festande med gamla vänner
- Känslan av att bara vara
- Underbart vacker soligt väder
- Umgänge med några helt fantastiska människor bland annat min vän Sandra
- Och såklart mkt mer, varav en del saker som inte går att få ner i ordform.

Totalt sätt är jag väldigt nöjd med sommaren såhär långt. Och än är den inte slut, även om tiden för skolstarten börjar närma sig med lite halvt skrämmande och obehagliga steg. Jag trivs ju väldigt bra i Sunne men man vänjer sig så otroligt fort vid att vara här hemma i Norrland. Sen har jag inte pluggat ett dugg än heller och det känns inte som att jag kommer kunna förmå mig att göra det heller på ett tag, tyvärr. Finns så mkt andra saker som lockar för tillfället. Jaja, det löser sig på något sätt - det gör det alltid.

Ikväll blir det träning i form av löpning och efter det förhoppningsvis ett skönt och svalkande bad. Det var så längesen jag tränade nu så det är dags. Mamma har fått semester nu också så förhoppningsvis kan jag umgås med henne ikväll. Helena jobbar iaf tyvärr så hon kan jag inte träffa.

Måste verkligen köpa en ny mobil. Den gamla jag har nu är rätt opålitlig eftersom en del sms inte alls kommer fram trots att folk skickat de till mig. Det är väldigt irriterande. Tur de flesta kommer fram som de ska iaf.

Nej, nu ska jag gå på en promenad och sedan åka hem till min kära mor. Hoppas ni har en lika härlig sommar som jag hittils!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0