Sommaren överglänser bloggen just nu

Livet går framåt i full fart. Riktigt skönt med sommar. De senaste dagarna har det varit väldigt varmt också, toppen! Snart blir det tennis och sen blire till att fara in till hamnfesten inne i stan och träffa Sandra. Ska även träffa Helena en sväng där, det ska bli roligt. Så mkt man vill hinna med nu i sommartider. Fastän jag kan känna ibland att jag borde ha ett sommarjobb så känns det ändå så himla rätt att inte ha något just nu med tanke på att jag har så mkt runtom mig för tillfället. Tiden bara försvinner lika snabbt som en vindpust ibland, helt sjukt.

Känns väldigt bra att vara här hemma i norr och Övik också, så roligt folk här:) Känner verkligen att det här är mitt hemställe trots att jag ju trivs fantastiskt bra i Sunne också. Träningen går till och från för tillfället. Joggar en del men det blir lite uppehåll mellan gångerna ibland eftersom man får andra infall nu på sommaren. Så mkt möjligheter man har egentligen, helt sanslöst när man tänker efter. Finns så mkt man kan välja och styra över alldeles på egen hand - allt från små saker till stora.

Har en del jag borde ta itu med. En del jobbiga grejer som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Men jag vet att jag måste göra de förr lr senare. Det hjälper inte att skjuta upp de hur länge som helst, de måste ändå göras tillslut. Har en del skolsaker att göra också, suck. Hitta en LIA-plats exempelvis. Det måste jag styra upp framöver. Jag vill hitta ett riktigt bra ställe. Går nog bra bara man verkligen bestämmer sig för att ta tag i det. Just nu har jag så många andra saker som känns viktigare.

Hultsfredfestivalen jag skulle på nästa vecka blev ju överaskande nog inställd. Men som man säger; inget ont som inte för något gott med sig. Det känns alltså rätt bra trots allt. Kommer inte göra av med lika mkt pengar heller även om 1020 kr är kastade i sjön (pengar som är utlagda på Hultan-biljetten och en bussbiljett mellan Sthlm och Hultsfred). Jaja, det kunde ha varit betydligt värre.

Nej, nu ska jag lägga mig ute och sola. Är toppenfint väder ute så det gäller att passa på. Fan vad jaguar-bilar kan vara snygga föresten, helt otroligt!:) Kan hända att det dröjer ett tag innan nästa inlägg kommer men det får ni leva med såhär i sommartider (icke-data-tider). Sköt om er och njut av sommaren, det ska jag göra!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Nu är iaf en jobbig grej avklarad. Hoppas Du har en lite bättre sommar än jag har just för tillfället :)

2010-07-06 @ 18:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0