Kyligt här i Savalen

Sitter just nu i min soffa i Savalen. 5:e dagen som jag är här nu. Det går sakta men säkert framåt, känns bra. Har snart bara en och en halv vecka kvar. Bara man får göra bort jobbandet för den här veckan så kommer man verkligen kunna räkna ner sen när nästa vecka börjar.

Min plan är att kunna fara hem redan nästa söndag dvs den 12 februari. Jag hoppas/tror att jag inte ska behöva jobba så länge på den öndagen. Får räkna på 9 timmars bilfärd innan jag är hemma i Övik. Det är lite lurigt att köra nu när det är vinter, halt och halvdåliga vägar stundtals. Fast i fredags gick det faktiskt fortare att köra emellan, närmare bestämt 8½ timme.
Annars har jag haft jobb dagligen och mer jobb kommer det att bli. Har jobb alla dagar denna vecka. Inte jättemkt (med Savalen-mått mätt) men så länge jag åtminstone får 7 timmar varje dag så känns det hyfsat. Är ju inte direkt så många hotellgäster nu heller så då blir det ju svårt att få just nå många jobbtimmar eftersom hotellet inte har nåt behov av arbetare för tillfället. Annat är det när det är jättemånga gäster här. Det går verkligen upp och ner det där.

Annars har jag pysslat vidare med mitt hemtrevliga boende här.
Pappa var snäll förra veckan och lånade ut en gammal tjock-tv till mig som han bara hade liggandes. Därmed har jag fått en ny större tv här i Savalen. Hade en tv förut också men den var rätt liten (inte för att jag är direkt kräsen vad gäller sånt där men den var verkligen inte stor) så det känns lite lyxigare nu att ha en större. Inte för att jag glor jättemkt på tv men den är bra att ha för att se film och sjunga "Singstar".

Fick mitt Singstar-Kent-spel förut när jag var hemma. Awsome! Jag sjöng litegrann för nån dag sen och ska nog ta och sjunga lite ikväll med. Det är kul att sjunga. Sägs att det ska vara bra för välmåendet också och det kan jag tänka mig. Iaf om man tycker att det känns kul. Jag upplever det som att jag får ut mig mkt känslor genom just mitt sjungande. Jag sjunger verkligen inte fint/bra men kul är det och det är väl ändå huvudsaken. Sen tvingar jag absolut ingen att lyssna på det heller. Jag tycker dock att det är roligare att sjunga med nån annan egentligen men man kan inte få allt.

Nu ska jag sjunga lite, blev riktigt sugen nu när jag kom att tänka på det. Sen kommer jag nog att fortsätta läsa på boken "Stella och Sebastian". Det är en kärleksbok som handlar om förhållanden, kompisar, vardag och sen har den både allvarligare och mer humoristiska inslag. Jag rekomenderar verkligen boken för de som gillar lättlästa och kärleksfulla böcker.

Imorrn blire jobb igen 8-16. Ska jobba på rum och även lite på spa. Måste försöka få till en tidig kväll så jag laddar batterierna. Var mkt trött i morse. Många sömntimmar känns mkt efterlängtat!

Är föresten jättekallt här ute nu, 20 minusgrader. Har varit den tempen i ca 3 dagar nu. Helt galet! Tur jag har med mig mkt varma kläder.

Hoppas ni får en grym kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0