Besök & hemresa närmar sig:)

Hej hopp på er!

Ett tag sen igen. Vet inte varför det blir ett par dagar mellan mina inlägg nuförtiden. Förut skrev jag ju nästan dagligen lr åtminstone varannan dag. Jaja, tiderna förändras I guess. Ska iaf försöka komma mig för att skriva här lite oftare framöver. Jag tycker ju ändå att det är skönt att skriva av mig lite när jag väl tar mig för det.

Det är bra med mig iaf.
Jag jobbar och står i här på Savalen fjellhotell. Imorrn ska jag jobba på rum 9-17 (men också lite på spa under de timmarna faktiskt!). Jag trivs verkligen med att jobba här på hotellets spa så jag blev jätteglad nu när jag för en liten stund sen fick höra av Kenneth (receptionisten) att två spa-behandligar för imorgon blivit inbokade:) Detta innebär att jag inte behöver vara på rum hela dagen iaf, skönt.

Nog om jobbprat nu. Sent på torsdagkväll kommer Helena och Stefan hit och hälsar på. Det ska bli jättekul att få visa de runt här. Jag har ju en så pass stor lägenhet också så det blir inga problem för de att kunna sova här. Lite synd dock att jag jobbar en hel del i helgen. De kommer att få göra mycket utflykter och sånt på egen hand. Jaja, kvällarna får vi spendera tillsammans iaf för jag står inte uppskriven på spisesalens schema en endaste kväll i helgen. Känns väldigt skönt måste jag säga=)

På söndagkväll så bär det av hem till kära Övik igen.
Vi kommer troligen att följas åt då med körningen (jag, Helena och Stefan) så det blir trevligt:) Ser fram emot att få komma hem och bara få vara för ett tag. Man blir trots allt lite isolerad från omvärlden när man är här och jobbar, det måste jag faktiskt erkänna. Detta trots att jag ändå har Internet och allt, konstigt:P

Har inte planerat så överdrivet mkt när jag väl kommer hem.
Tycker det är skönast så. Ta dagarna lite som de kommer. Ska iaf festa med Elin nästa fredag och sen ska jag också försöka fara på en och annan hockeyträning eftersom Kb65 gjort ett nytt försök med att satsa på ett damhockeylag. Kommer att kosta 700 kr för ett helt år att vara med men det kan det ju lätt vara värt bara det blir folk på träningarna och inte bara mattas av med folk som förra året. Jag håller tummarna för att det ska funka bättre iår vad gäller den saken. Lite synd också att jag inte kommer att kunna vara med och träna så väldans mkt eftersom jag ju är rätt mkt i Norge och jobbar. Men jag får passa på när jag är hemma helt enkelt. Jag älskar verkligen att spela hockey!

Nu ska jag se Sex and the city och/lr Skilda världar. Vet inte riktigt vad som lockar mest faktiskt. Blir en tekopp också och kanske lite popcorn lr cheeze balls;)

Sist men inte minst önskar jag er alla naturligtvis en mysig onsdagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0