Laserspel, skidåkning & "Buzz"

Har haft en jättehärlig helg såhär långt! :) Igår blev det Laserspel på Area one med 9 andra härliga människor. Vi tio tappra som körde mot varandra i två olika lag var jag, Stefan, Betty, mamma, Anna Selling, Helena, Stefan, Micke Anders och Samuel. Det var roligt även om jag blev lite less vid slutet. Vi körde två omgångar och varje lag vann en gång var så det blev rättvist även om det givetvis hade fått blivit så att mitt lag vunnit båda gångerna;)

Efter laserspelet blev det spelande av det klassiska gamla spelet "Den försvunna diamanten". Jag var nära på att vinna men tyvärr räckte det inte hela vägen. Bättre lycka nästa gång I guess. Sen var det även tänkt att vi skulle spela ett av mina favoritspel nämligen "Alias" men tyvärr rann allt ut i sanden. Kommer säkerligen fler gånger.

Tidigare idag har jag, Stefan, Samuel och mamma varit ute och åkt längdskidor uppe på Nätra fjällskog.
Det var riktigt underbart. Det blev ca 16 km skidåkning plus fikaätning och en hel del snack. Soligt och väldigt bra före då det gled en hel del, det gillas:) Lite synd att det blåste till lite väl mkt ibland men annars helt kanon.

Annars idag har det blivit ett fynd i och med att jag hittat och köpt ett tvådelat superunderställ för enbart 99 spänn på Team Sportia (i vanliga fall kostar det 299 kr). Lätt värt. Bra att ha såna underställ när man åker skidor, joggar eller tränar hockey exempelvis. Har ett liknande sedan förut men alltid bra att ha flera.

Tidigare ikväll har jag varit hemma hos Anders och spelat ett roligt frågesportsspel som heter "Buzz". Jag tävlade mot Anders, Stefan och Ville. Jag lyckades vinna några gånger men oftast var det nån annan som lyckades vinna. Blir säkert att man spelar det där spelet nån fler gång framöver iaf.

Nu ska jag strax gå och krypa ner i sängen och ladda för morgondagen. Imorrn ska jag försöka ta mig upp runt 9 för då ska jag hem och ge mig ut på en ny skidtur tillsammans med mamma. Gäller att passa på att åka nu när det säkert inte är så himla länge kvar på säsongen. Om 2 veckor är jag dessutom nere i Sunne igen (det känns oerhört vemodigt att tänka på att jag snart ska ner dit igen även om det bara gäller en knapp månad) och då kommer jag inte att kunna åka nå skidor överhuvudtaget.

Vidare imorrn är planen att baka ännu ett par goda tekakor och förhoppningsvis hinna hälsa på min pappa bara han inte jobbar. S ska jobba hela dagen imorrn så jag kommer spendera hela morgondagen och natten hemma i Västanå. Vill nämligen inte gå runt här i lägenheten och tillbringa hela dagen i min ensamhet i morgon.

Nästa lördag blir det förhoppningsvis festande här i stan med Ylva och Isadora. Det är goa tjejer det! :) Tror det kommer bli superkul och det är nåt jag ser fram emot. Synd inte Sandra kan komma bara då hon är i Gbg men, men inte mkt att göra åt.

Nej, nu blire sängen. Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vännen.. Synd jag inte kan vara med, men det kommer väl fler gånger vi kan festa ihop? Då jäklar ska det bli pang party :D haha. Hoppas du har det bra just nu, du är nog ute med skidorna och här snöar det, jag trodde våren var påväg, men kanske plus i morn och då kommer marken fram igen :D Puss på dig going

2011-03-27 @ 19:19:43
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0