Känslorna går upp & ner

Imorrn åker jag hem till Övik igen och det ska bli skönt:) Har haft en lite upp och ner vecka kan man säga. Har haft kul och lärt mig en hel del men samtidigt har jag haft en känsla av hemlängtan lite nu och då. Och med den hemlängtan-en så kommer också en mystisk känsla av ångest och negativa tankar. Konstigt.

Det börjar kännas i kroppen att man är rätt less på det här med att förflytta sig från den ena punkten till den andra.
Det här med packning hit och dit vill jag snart bara spy på men det måste ju göras. Jag vill bara ha ett enda stabilt hem nu, ett ställe där jag hör hemma. Jag känner mig lite som en flyttfågel för tillfället. Dess värre kommer det vara såhär ett bra tag till. Det blir väl egentligen inte föränn den 6 maj då min utbildning är slut som jag förhoppningsvis kan bosätta mig ett bra tag på ett och samma ställe. Det kommer bli en oerhört härlig känsla. Fram tills dess är det bara att göra det bästa av situationen.

Har inte så värst många planer för den kommande helgen men jag vill gärna äta ägg, fisk och kött (helst tacos) som jag inte ätit nånting alls här på Österåsen. Här serverar de nämligen bara lakto-vegetarisk kost (tror det heter så). Skulle inte vara fel att äta nåt onyttigt med, till exempel en björnakaka eller semlor:) Har vissa planer på att baka med Helena i helgen så då blir det förhoppningsvis nåt sånt. Annars blir det nog bara lugnt, känner mig sugen på att bara vara i helgen och koppla av. Har som inte så mycket energi till att göra så överdrivet mycket.

Men jag måste bara ta mig ut och åka längdskidor i helgen med min mor på Nätra fjällskog.
Har varit sugen på det i typ två veckors tid nu så nu är det dags att göra nåt åt det. Jag hoppas det blir soligt i helgen, det är så otroligt vackert och skönt att åka då. Men skulle det bli mulet lär jag åka ändå, åtminstone på söndag för då ska ändå Stefan jobba.

Nej, nu ska nog börja tänka på refrängen här. Ska upp till vattengymnastiken som börjar 7.15 imorrn. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0