Instruerat i vattengymnastik

Befinner mig just nu i mitt rum på Österåsens hälsohem. Ska strax gå och lägga mig i sängen och sova efter ännu en lång dag. Har varit uppe sen halv 7 i morse så orken börjar tryta lite nu. Har hunnit med mycket idag men tyvärr har det inte blivit nån promenad utomhus. Tar igen det i morgon istället. Annars har dagen bl a innehållit stressprat, tobaksavvänjning, diabetesspel, tidig vattengymnastik (som deltagare) och god mat med en massa sallad.

Jag och Elin (en annan tjej som också praktiserar här) har hållit i ett pass vattengympa tidigare ikväll och det gick bra:)
Passet var 30 minuter plus stretching på ca 10 min. Känns så himla skönt att det gick vägen trots att vi inte hunnit öva på det så mycket. Efter passest körde vi två lite styrketräning i det gym som finns här. Jag gillar verkligen roddmaskinen av nån anledning. Har inte kört så mycket rodd tidigare men jag tycker den är riktigt skoj. Den tar dock på som tusan i överdelen av ryggen och axlarna efter bara ett litet tag men det är gött.

Det är totalt onödigt att få ångest inför saker egentligen. Iaf om man får en så stor ångest som jag brukar kunna få. Jag oroar mig kanske dubbelt så mycket jämfört med vad som egentligen är nödvändigt för allt som oftast går det ju bra i slutändan, när sakerna väl faller på plats eller går av stapeln. Denna oro är dock något jag ständigt jobbar på för att  kunna undvika. Det kan gå lite upp och ner men jag känner att det gör mycket bara genom att jag tvingar mig själv att tänka på ett positivt sätt. Ens egna tankar är verkligen viktiga för hälsan!

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0