Restaurang nästa?

Känner mig betydligt bättre nu jämfört med förra veckan. Sitter kvar lite i bihålorna fortfarande men ingen större fara alls. Var till och med så morsk att jag tog mig friheten att träna igår. Jag tränade hockey och det var otroligt kul. Tänk att man kan gilla en sport så mycket, fascinerande:) Helena var med också men tyvärr inte Betty eftersom hon var tvungen att jobba. På onsdag är det träning 20.30 och den måste jag försöka komma mig iväg på. Hockey är mig helt enkelt.

Under de dagar jag varit hängig/sjuk har jag förstås inte kunnat träna.
Lite promenader har det blivit men har som inte kunnat gjort så mycket mer. Den långa träningsbristen har fått mig att känna mig lite nedstämd. Jag har som inte varit lika glad som jag brukar vara och nu i efterhand (efter träningen igår) har jag verkligen insett att det dels haft med träningen att göra (som sagt) men kanske även viruset som sådant.

Igårkväll hade jag en riktigt mysig kväll med Stefan och Sandra.
Vi lagade till värsta goa köttbitar med champinjonsås och potatis till, mums! Vi tre skulle nog kunna öppna en restaurang eller nåt, haha;) Spelade det klassiska spelet "Bubble bobble" med Sandra igårkväll också och det var riktigt skojigt. Vi fastnad på bana 51 dock, så sjukt svårt. Jag hoppas att jag kan träffa Sandra imorrn igen, det vore ju otroligt trevligt:)

Är rätt trött för tillfället efter att ha varit på praktiken från 9-17
. Jag har käkat och diskat undan nu iaf så det känns skönt att det är gjort. Blir lugna puckar resten av kvällen. Kanske lite bok, tv-spel eller slötittande på tv. Får se vilket men nåt sånt blir det.

Orkar inte blogga nå mer nu. Behöver ha lite energi kvar till att skriva i min Lia-logg. Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja vi kan starta restaurang med foto innan :D

Det var så roligt att träffa dig, vi är ett bra team! :)

Puss på dig min goa vän.. Lycka till på Österåsen!

Kommer tänka på dig och hoppas du trivs! :)

2011-02-08 @ 23:10:49
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0