Försvinn nu helt förkylning!

Jag har gått och blivit ordentligt förkyld men nu börjar den äntligen försvinna som tur är. I tisdags slog det ut så pass mycket att jag var tvungen att gå hem från min praktikplats. Har varit hes, snuvig och känt mig allmänt hängig ett par dagar. Igår började det dock att kännas bättre och det känns också bra idag, skönt. Hoppas jag blir helt frisk snabbt nu, orkar inte vara sjuk, det är inte min stil. Vill träna och kunna funka hundra igen. Det är så det ska vara.

Hade kunnat följt med och lira hockey ute nu om det inte hade varit för att jag nyss varit så sjuk.
Känns som att jag behöver ge kroppen lite tid till att tillfriskna helt och hållet. Jag får istället roa mig med sing star. Ååh det var riktigt längesen jag spelade det så det kommer bli skoj.

Tidigare i veckan lånade jag en bok från biblioteket skriven av Marian Keys
. "Sushi för nybörjare" heter den och den verkar riktigt bra. Kan ju alltid läsa den också. Vidare har jag en del skolsaker att göra men de känner jag verkligen inte för att göra just nu. Usch och fy för skolsaker. Jag hoppas dock att jag får motivation till att göra bort de snart, det behövs. Orkar som inte gå runt och tänka på att jag borde göra de hela tiden heller. Onödigt. Bättre att bara göra de egentligen.

Ikväll blir det pusseltävling med min familj och allas respektive, skojigt.
Ska även försöka se Modomatchen hos min far innan om jag hinner. Modo har dock spelat som krattor den senaste tiden så jag vet inte om det är så mycket att se men.

Igårkväll träffade jag min fina vän Sandra.
Det blev mycket prat, lite tv och massa godsaker att äta. En riktigt trevlig afton. Man behöver inte alltid krångla till saker och ting för att det ska bli trevligt. Ibland är enkelheten den bästa, att bara vara och kunna njuta av varandras sällskap. Hon drar ner till Göteborg igen på onsdag och därför känns det bra att passa på att träffa henne nu medans man kan. Jag kommer sakna henne men det är bra att hon får komma ner dit och göra praktik och utvecklas. Det är hon värd. Hon har ju dessutom sin kille där nere så.

Nu ska jag sjunga lite Sing star:) Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack vännen! Du är så go! Kommer saknar dig massor när jag åker.. Gumman du är en fin tjej!

PUSS

2011-02-07 @ 18:08:50
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0