Och det här ska vara min andra advent!?

Andra advent idag och här sitter jag ensam i min lägenhet i Savalen. 60 mil bort från mina nära och kära! Och det är mitt eget val...herregud. Ibland känns det som att jag är galen även om jag egentligen vet anledningen till att jag sitter just här. Jag har två röda blockljus och ett ljust i guld som gör mig lite sällskap iaf, bättre än ingenting.

Mamma var söt förut också innan jag skulle fara hit till Norge. Hon skickade nämligen med mig lussekatter som hon bakat:) Det uppskattades verkligen! Pratade med Stefan nyss i mobilen. Gud, vad jag saknar honom:( Känns som att det var evigheter sen vi sågs trots att det bara är 1 vecka och två dagar sedan. Jag är så otroligt less på det här distanseländet nu. Åååh....jag vill kunna dela en vanlig vardag med den kille jag älskar mest i hela världen.

Har varit väldigt lugnt på hotellet under de dagar jag har varit här nu. För lugnt. Jag är uttråkad. Har iofs fått jobba alla dagar utom idag sen jag kom hit förra fredagen men de har bara i snitt blivit 7½ timme varje dag. Jag säger bara eftersom jag är mer van vid att jobba typ 9-10 timmar varje dag och ibland ännu mer. Jag har visserligen fått mkt fritid och det kan ju vara skönt men inte när man inte vet vad man ska göra av den. I längden blir man smått rastlös på nåt sätt eftersom man inte kan dela sin fritid med nån av sina nära och kära.

Gjorde en stor miss genom att jag glömde att ta med mina längdskidor hit till Norge. Hade jag bara haft de hade jag kunnat åkt en hel del. Det är nämligen vitt på backen här, inte jättemkt snö men litegrann iaf.

Den här kommande veckan är det typ inga hotellgäster här heller förrän fredag, seeeegt. Jag ska jobba med att städa imorrn och på tisdag iaf sen vet jag inte vad jag ska göra på ons, tor och fre. Jag måste få jobb i några timmar iaf, annars blir jag nog galen.

Ska bli så oerhört skönt att åka hem om precis en vecka.
Att få fira jul hemma med mina nära och kära kommer bli otroligt mysigt. Det ser jag verkligen fram emot:)

Just nu känns det verkligen som att jag går i väntans tider.
I väntan på att få åka hem och fira jul först och främst men sen också för att få en mer balanserad vardag överlag. Just nu känns det inte speciellt kul. Blev så irriterad häromdagen också eftersom jag inte kunde se webbreprisen på "Bonde söker fru" eftersom jag befinner mig i Norge och inte i Sverige. Hur löjlig kan tv4 bli egentligen? Visst en skitgrej kan tyckas men ändå en stor grej för mig då jag sett fram emot att fördriva åtminstone en av alla mina smått döda timmar här med att se det programmet.

Jag ska fortsätta se SATC nu. 7 dagar kvar, jag kan knappt vänta alltså. Ha en trevlig andra advent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0