Vilken (städ-)träning!

Då var dagens främsta träningspass gjort...nämligen städning av bassäng, spa, solarium, träningsrum och vanliga hotellrum. Man håller igång i ett väldigt högt tempo vill jag lova så svettig blir man. Nu är jag ledig ett tag innan jag ska börja jobba och få upplärning i spisesalen (restaurangen) kl 16.30. Jag är schemalagd där fram till 22 ikväll.

Ska bli spännande att se hur mkt jag kommer att få i lön den här månaden. Kommer bli en hel del timmar iaf. Hitills har jag bara varit ledig 3 dagar på tre veckor. Borde bli lite pengar med andra ord. Fast sen kommer de förstås att dra av en del för boende och den mat jag äter. Sen behöver jag ju en del pengar för att ta mig hem till Övik med. Synd att bensinen ska vara så himla dyr....men, men:P

Nu ska jag bara ta det lugnt.
Kanske se ett avsnitt Sex and the city och käka lite? Det vore inte fel. Solen skiner visserligen ute men jag orkar inte ta nån promenad nu. Och kärleksromanen som jag lånade tidigare i sommar läste jag ut igår så den kan jag inte ta me och läsa ute. Kommer troligtvis inte att få äta nån middag föränn 21-tiden ikväll så det gäller väl att man bunkrar upp lite nu så man står sig ett bra tag. Kanske ska göra mig ett paket nudlar, det var längesen.

Annars känns det rätt bra iaf. Lite trött är man ju efter allt städande men formen känns ändå helt okej. Perfekt att kunna sitta och ta igen sig lite nu innan nästa arbetspass börjar.

Nästa vecka ska jag få jobba på spa igen. Men blir det för lite bokningar så kan det hända att jag sätts upp på rum lr i restaurangen igen. Jag hoppas det blir bokningar på spa för jag gillar att jobba där:) Tycker om arbetsmiljön och kundkontakten.

Nu ska jag slappa järnet. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Det är kul att jobba på restaurang, i alla fall om man har bra arbetskamrater och trevliga gäster :P Får du servera och sånt där? :) Hoppas det går bra för dig min kära. Vi får ta och prata på Skype snart!

2011-08-22 @ 13:17:47
URL: http://ylvwes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0