Välbehövlig vila

Har bara jobbat två timmar på spa idag och det känns väldigt skönt. Behöver verkligen lite ledigt efter en tuff gårdag. På eftermiddagen igår var det i princip bara svenska klassiska massager som gällde och det känns kan jag tala om. Två st på raken kan gå bra men när det börjar bli 3-4 då är det inte så roligt. Nåväl, kunderna verkade nöjda iaf så det är väl huvudsaken.

Idag har jag joggat i 32 min och suttit jägarsits i 6 min. Båda sakerna kändes rätt jobbiga. Känns att man gått och stått mkt de senaste dagarna, man har väl inte fullt så mkt energi i benen som man brukar ha. Men skam den som ger sig. Nu blir det iaf lugnt resten av kvällen. Känns som att min kropp behöver det.

Imorrn är planen att åka in till Tynset så att jag är där redan kl 9 för att på så vis kunna fixa ett norskt skattekort och ett norskt konto. Jag hoppas det inte ska vara alltför krångligt. Sedan ska jag också titta in på Expertbutiken för att be de ringa till norska telenor och fråga hur det går med mitt mobila bredband. Det mobila bredbandet är verkligen efterlängtat. Orkar som inte sitta här på hotellet och surfa som en slashas. Vill kunna sitta hemma i lägenheten och surfa i lugn och ro istället. Jag håller verkligen tummarna för att bredbandet ska komma snart.

Har spanat in Telenor union lite.
Tydligen kan man ringa till både svenska och norska nummer för 49 öre per minut. Det kostar 49 kr i månadsavgit. Sms man skickar kostar också 49 öre. Blir ju betydligt billigare än att ringa med min nuvarande svenska operatör halebop. Grejen är bara att jag då måste betala både för att ha halebop och det där telenor union. Det var dock bra att det inte var nån bindningstid på telenor union. Well, jag ska avvakta och tänka efter lite innan jag skaffar telenor union. Kanske kan jag nöja mig med endast Internet och skype bara jag får det att funka i lägenheten. Lite småkrångligt är det allt då man vill hålla kontakten med folk hemma i Sverige.

Nu ska jag socialisera lite med min svenska vän Rebecka som precis slutat jobba från rumsstädningen. Trevlig tjej. Synd att hon bara är här i en vecka till. Känner redan nu att jag kommer att sakna henne:/

Ha en skön afton nu så återkommer jag snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0