Jobb, jobb, jobb

Ännu en dag har gått här för mig på Savalen. Har jobbat på spa idag och haft behandlingar från 9.30 till 19. Nu känner jag mig sådär lagom seg efter att ha stått och gått hela dagen. Det var en lite småjobbig eftermiddag eftersom jag hade 3 st 50-min klassiska massager på raken. Det känns.

Imorrn är jag iaf ledig om inte ett under sker
så då måste jag bara ta mig till Tynset för att fixa ett norskt konto och ett norskt skattekort. Ska nog köpa lite glass och mjölk också, det vore gott:) Tanken var ju att jag skulle ha farit till Tynset igår eller idag men det kom in så pass mkt behandlingar att jag kände att det bara skulle bli stressigt för mig att åka till Tynset. Men i morgon blir det äntligen av. Känns riktigt skönt att ha en helt ledig dag imorrn också då jag jobbat varje dag sen en vecka tillbaka. Sen har det visserligen inte blivit jättemånga timmar alla dagar men iaf . Skönt att vara ledig:)

Annars flyter det på bra för mig här i Norge än så länge.
Nästa vecka kommer jag få upplärning på att städa rum och att jobba i restaurangen så det känns lite småpirrigt men jag hoppas att det ska gå bra. Tydligen ska båda sakerna vara rätt stressiga har jag hört men men man får väl bita ihop.

Nej, nu är det dags för mig att äta middag och sen ska jag socialisera med Rebecka och kika på lite Sex and the city, nice:)

Ha de fint!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0