Massörtankar & andra jobbtankar

Ännu en arbetsdag har passerat och nu är jag ännu en dag närmare min lilla semester:D Härligt!

Har jobbat på spa i 5½ timme och där var det enbart klassiska svenska massager bokade, puh. Lite smådrygt var det men det var tur att det var så trevliga kunder. Allesammans verkade bli nöjda också så det är ju huvudsaken:) Jag måste dock bli lite bättre på att komma ihåg att stretcha mellan massagerna. Gör jag inte det finns det ju faktiskt en klar risk att jag kan komma att få problem med handleder, fingrar och gud vet vad. Man är ju faktiskt inte odödlig även om man tycks tro det ibland och bara matar på:S Nu kanske ni tror att jag har fått ont efter dagens massager men då tror ni fel. Nej, jag har tack och lov inte nåt speciellt ont i kroppen. Jag tänker dock ändå på hur det skulle kunna gå om jag har otur. Bättre att ta hand om sig själv för mkt än för lite. Kroppen är ju faktiskt det viktigaste man har.

Jag tror (lr iaf vill tro) att jag ändå blivit rätt duktig på att tänka på hur jag står under massagerna. Likaså att jag försöker använda mig av kroppstyngden så mkt jag bara kan. Det kan säkerligen göra en stor skillnad om man har ett antal timmar med behandlingar. En sak som dock är lite konstig, som jag började känna av redan efter de första spa-dagarna jag jobbat i början på aug, är att jag kan få som lite "sockerdricka" i armarna efter att jag masserat. Har aldrig fått så tidigare. Men jag har ju iaf inte ont lr nåt sånt det är bara en liten konstig känsla. Som tur är brukar det iaf gå över tämligen fort så det är nog ingen fara.

Ikväll har jag jobbat i spisesalen 17-23. Det kändes bra. Jag har börjat komma in i serveringsjobbet nu på allvar och det känns jättebra
. Jag känner mig inte lika osäker längre och har börjat komma in i rutinerna. Nu känns det inte alls nå ovant och konstigt (som det kändes för två veckor sen) att gå fram till ett bord och ta drickesbeställningar. I förrgår fick jag dessutom beröm vid olika tillfällen från de två restaurangansvariga personerna. De tyckte att jag blivit mer och mer flink (duktig) och arbetar på ett väldigt bra sätt:) Alltid roligt att få beröm, det gör att man får lite extra energi i den annars stundtals gråa jobbvardagen.

Imorrn är jag ledig hela dagen. Det ska bli skönt. Det blir troligen min sista lediga dag innan jag åker hem nästa måndag. Nästa vecka har jag nämligen ganska mkt schemalagt jobb. Allra helst mån, tis och ons då jag ska städa hotellrum på dagen och sedan jobba länge i spisesalen på kvällarna. Då får man ligga i lite. Men det ger energi att veta att det då är min sista jobbvecka här på Savalen på ett bra tag. Bara att jobba på och tänka positivt. Snart, snart får jag min semester och lön:D

Nu ska jag se lite SATC, vad annars?;) Ska passa på att sova ut imorrn också. Det ska bli skönt. Jag hoppas också att Stefan kommer hem från krogen snart så jag kan skype-prata med han. Det hade vart riktigt trevligt. Alla ni andra som vill prata med mig på skype se till att komma online imorrn för då är jag ute;) Om inte så är det bara att ni slänger iväg ett mess så kommer jag ut.

Gonatt på er alla nattugglor! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0