Kanske måste uppgradera bredband

Är ledig idag också, nice! Blir en hel del på spa i helgen så det är lika bra att man tar tillfället i akt och vilar upp sig riktigt ordentligt nu. Är inte alls nå mkt folk på hotellet nu men det kommer mer imorrn. Har precis varit ute och gått en härlig promenad på två timmar tillsammans med Rebecka, skönt:) Det känns att hösten och vintern börjar närma sig för det är inte speciellt varmt ute. Nej, man får se till att klä på sig.

Det har faktiskt inte varit en enda solig och varm dag sen jag kom hit till Savalen för lite mer än en vecka sen. Eller jo föresten, förra tisdagen var det ganska varmt ute, då blev jag till och med badsugen men efter det har det mest bara varit mulet och regnigt. Jaja, lika bra det när man mest bara jobbar. Sen har jag faktiskt haft en sån himla solig och varm sommar hemma i Övik också innan jag kom hit så jag känner att det inte gör så mkt att det är lite sämre väder nu.

Börjar lite smått fundera på om jag har tagit ett bredband med för lite datamängd på. Bredbandet jag har nu är på 4 GB per månad och överskrider man den gränsen så blir bredbandet tydligen jättelångsamt (typ 116 kb per sekund lr minuT?) precis som ett jättegammalt modem var det nån som sa. Skype drar nämligen en hel det datamängd. En minut om man bara pratar (utan att se varandra) drar ca 1 MB. Och det är ju mkt Skype jag vill och kommer att använda. Men jag blir lite osäker också huruvida mkt tid jag egentligen kommer att ha för att skype å sånt. Kommer ju få en hel del jobb när jag väl är här så då kanske jag ändå kommer att klara mig på 4 GB? Svårt att veta:S Kanske ska avvakta och se lite vad gäller det där. I värsta fall kan jag ju fortfarande sitta på hotellet också och skype plus surfa. Fast jag måste erkänna att det är BETYDLIGT skönare att sitta här hemma i lägenheten:)

Jag drömmer ganska mkt om mina nära hemma i Övik om nätterna när jag är här. Drömmer en hel del om min familj och om Stefan. Natten som var drömde jag att jag skulle klippa till en såndär lite kortare pagé-frisyr (heter det så?) som går till öronen. Jag minns inte riktigt om det blev bra eller dåligt men jag tror jag nog inte var alltför förtjust i det.

Resten av denna dag och kväll blir lugn för min del. Ska läsa lite i min bok och sen ska jag nog bara surfa, göra lite mat och kanske se lite film. Ska prata me min far och Stefan på skype lite senare också, kommer bli skoj:)

Nu ska jag fixa lite lunch här. Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0