Mkt jobb de senaste dagarna

Jag har jobbat otroligt mkt de senaste dagarna och därför har det varken funnits nån tid lr ork för att blogga. Har i princip varit hemma bara på morgonen och ätit frukost och sedan på kvällen för att borsta tänderna och gå och lägga mig. Annars har jag varit på hotellet hela tiden och jobbat på olika avdelningar. Har jobbat med att städa rum, servera i restaurangen och utföra spa-behandlingar. Det har gått bra men man känner att man blir rätt trött i längden när man knappt har någon ledig stund (fritid).

Idag har jag dock varit ledig än så länge och det har varit jätteskönt. Tog en ordentlig sovmorgon, underbart.Tog ett välbehövligt och efterlängtat snack på Skype med min kära vän Sandra i morse. Henne måste jag försöka prata oftare med. Sedan har jag kopierat upp mitt arbetsschema för denna veckan (bra att att ha en kopia här hemma så man vet hur man jobbar) och tagit ett snack med min chef ang ett par arbets-inloggningar som blivit fel. Sedan har jag städat (även det välbehövligt) här i min lgh. Har dammsugit, dammtorkat lite och städat toan. Nu känns det lite fräschare här hemma:) Härligt! Har även duschat ordentligt och tvättat håret. Känner mig nästan som en ny människa nu.

Sedan hade jag vissa tankar på at jag skulle ta mig ut och jogga men min kropp känns inte helt hundra så därför uteslöt jag det.
Känns som att det kan vara nån förkylning på väg lr liknande. Kanske inte är så konstigt då jag jobbat så pass mkt och nog också sovit för lite överlag. Jag hoppas iaf att det går över. Jag dricker iaf vaniljte nu och ska ta en c-vitamintablett också. Har jag tur kan det mota bort det.

Jag jobbar i spisesalen 18-22 ikväll så därför ska jag passa på att se lite SATC nu och äta mat innan passet börjar.
Jag hoppas att de nya gästerna som kommer till hotellet ikväll bokar upp sig på lite spa-behandlingar för imorgon för jag vill helst inte städa rum imorrn. För övrigt jobbar jag i spisesalen varje kväll den här veckan förutom söndag.

Idag är det precis 2 veckor kvar tills jag är ledig och kan åka hem till Övik!
Kommer bli så himla skönt och kul:). Jag längtar verkligen. Men innan dess ska jag jobba lite till och få ihop lite mer timmar och pengar.

Nej, nu ärä mat och slappa som gäller. Ha en trevlig måndag!

Kommentarer
Postat av: Sandris

Mysigt att prata med dig med! Vi får boka in fler gånger att prata!

Lycka till ikväll och hoppas du inte behöver städa rum i morgon!



Kramar din vän Sandra

2011-08-22 @ 20:45:40
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/
Postat av: Ylva

Hej! Jag heter ylva236 på Skype :) Jag är hos Johan i Grums nu, men jag kommer hem på söndag och är nog ledig rätt mycket till veckan. Då har jag tillgång till min mick och hörlurar! Har ju i och för sig Skype på mobilen... så vi kanske kan snacka imorgon på dagen?



Med mig är det också bra, lite trött och småförkyld bara. Men det är sånt man får ta ;)



Kram!

2011-08-25 @ 09:55:15
URL: http://ylvwes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0