Ännu en avklarad arbetsdag

Har jobbat 6 timmar på spa idag och det har gått rätt bra. Har haft en del svenska klassiska massager och det är som vanligt lite smådrygt när det blir ett par stycken men men det är bara att kämpa på. Har ätit god middagsbuffé och nu ska jag strax ta och vandra hem till lägenheten. Jag hoppas att Rebecka får sluta lite tidigare än 23 nu när hon jobbar i spisesalen för gör hon det så skulle vi kunna hinna se ett avsnitt Sex and the city innan det blir för sent:) Det vore kul.

Ska nog dra mig hem och läsa lite i min bok så länge.
Har föresten varit strålande fint väder här idag, lovely. Klarblå himmel och gassande sol hela dagen, skönt. Hann ta en promenad på förmiddagen med Rebecka eftersom vi båda började jobba på eftermiddagen idag. Det var nice. Knäppte lite kort också, får se om jag har ork möjlighet att publicera lite Savalen-bilder här på bloggen snart.

Annars väntar jag på att mitt pass ska komma fram med posten. Idag fick jag dock höra att det brukar ta hela 3 dygn om man skickar med posten bara inom Norge:S Så att jag nu väntar på ett brev som kommer från Sverige kan innebära att det inte kommer föränn onsdag eller torsdag nästa vecka. Jag hoppas det kommer snabbare än så för jag behöver mitt pass så jag kan fixa mitt norska skattekort nån gång.

På söndagmorgon kommer min rumskompis, arbetskompis och ja...vanliga kompis med för den delen...REBECKA<3
att åka hem till Sverige igen:( Usch vad det kommer att bli tomt här utan henne. Det är ändå henne som jag umgåts väldigt mkt med här den senaste en och en halv veckan. Men jag får bita ihop och försöka roa mig på egen hand helt enkelt. Det var kul med sällskap så länge det varade. Jag har ju iaf min bok, filmer och Internet i lägenheten. Plus en del godsaker att äta;) alltid nåt.

Nej, nu ska jag börja traska hemåt för jag orkar inte sitta kvar här på hotellet nå mer. Börjar jobba 08.50 imorrn så snart blir det sängen. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad roligt att du börjat blogga igen vännen.

Härligt att höra att du har det bra och trivs. Vore gör skoj med lite bilder så man får se hur det ser ut!:) Vi får prata på skype snarast ;)

Puss

2011-08-13 @ 00:23:47
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0